WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Ralight Vloer Ventilator 45cm 75W

Productomschrijving
De Ralight Ventilator Floor Fan 45cm biedt de perfecte oplossing voor werkruimtes waar op diverse plekken gewerkt wordt en goede ventilatie van belang is. De stevige beugel zorgt ervoor dat de ventilator moeiteloos op iedere gewenste plaats kan worden geplaatst. Bovendien is deze ventilator uitgerust met een stabiel statief en kan hij in verschillende standen gezwenkt en versteld worden, zodat je altijd de ideale luchtstroom krijgt. Met deze ventilator kun je dankzij de drie snelheids..

De Ralight Ventilator Floor Fan 45cm biedt de perfecte oplossing voor werkruimtes waar op diverse plekken gewerkt wordt en goede ventilatie van belang is. De stevige beugel zorgt ervoor dat de ventilator moeiteloos op iedere gewenste plaats kan worden geplaatst. Bovendien is deze ventilator uitgerust met een stabiel statief en kan hij in verschillende standen gezwenkt en versteld worden, zodat je altijd de ideale luchtstroom krijgt.

Met deze ventilator kun je dankzij de drie snelheidsstanden eenvoudig de juiste ventilatiesnelheid kiezen. Of je nu werkruimtes of andere grote en drukbezochte ruimten beter wilt ventileren, de Ralight Ventilator Floor Fan 45cm is jouw go-to. Het moderne design en de professionele kwaliteit maken dit product uniek. Met de bijgeleverde specificaties kun je precies kijken naar de wattage, RPM, luchtverplaatsing en het aantal decibellen per ventilatorstand. Gebruik de Ralight Ventilator Floor Fan 45cm voor de beste professionele resultaten!

Voordelen van de Ralight vloerventilator

Als je op zoek bent naar een krachtige ventilator die gemakkelijk te verplaatsen is, dan is de Ralight Ventilator Floor Fan 45cm perfect voor jou. Met een stevig en stabiel statief kan je de ventilator probleemloos op elke gewenste plek neerzetten en het zwenkbare ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van koele lucht in grote ruimtes. Daarnaast kan je ook de snelheid regelen in drie verschillende standen, afhankelijk van de temperatuur en je eigen voorkeur.

  • Voorzien van stevig en stabiel statief
  • Zwenkbaar
  • Handmatig te stellen in verticale richting
  • Snelheid regelbaar in 3 standen
  • Modern design
  • Professionele kwaliteit

Voor professioneel gebruik

Deze ventilator is ontworpen voor professioneel gebruik en biedt tal van functies om aan al je koele behoeften te voldoen. Naast het robuuste frame, bevat deze ventilator ook verticale verstelling wat de exacte afstemming van de luchtstroom op jouw ruimte mogelijk maakt. De combinatie van deze functies met de verschillende quick-setting nivakls ondersteunen ook hoge prestaties. Welk criterium jouw prioriteit krijgt -calibratie, kracht of energie-efficiëntie, deze ventilator zal aan de verwachtingen van zowel residentiële als commerciële toepassingen die veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid eisen. De Ralight Ventilator Floor Fan 45cm heeft niet alleen professioneel, maar ook een stijlvol uiterlijk. Dit model heet modern tintje door het slanke en strakke ontwerp. Ondanks zijn grote afmetingen blijft de ventilator toch licht van gewicht en is deze gemakkelijk te vervoeren tussen verschillende werkplekken. De fan is zijdezacht, waardoor hij niet om de aandacht vraagt van iedereens aandachtige blik in professionele situaties.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Ralight Vloerventilator 45cm
RalightRalight Vloerventilator 45cm
0 reviews

Deze vloer ventilator van het merk Ralight is een krachtige en compacte ventilator met een verbruik van 75W. De fan zorgt voor een goede lucht circulatie in uw kweekruimte. Door het stevige frame waarop de fan rust kunt u deze ventilator vrijwel overal pl

Deze vloer ventilator van het merk Ralight is een krachtige en compacte ventilator met een verbruik van 75W. De fan zorgt voor een goede lucht circulatie in uw kweekruimte. Door het stevige frame waarop de fan rust kunt u deze ventilator vrijwel overal pl

€89,95 Incl. btw
Toevoegen