WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Rhino Skin 250ml

1-2 werkdagen

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Rhino Skin 250ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Rhino Skin 250ml is een krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om uw planten een sterke, gezonde wortelstructuur te bieden. Deze formule combineert zeven ingrediënten, waaronder humuszuren, zeewierextracten en chitine, om een optimale omgeving te creëren voor groei en resistentie tegen weersomstandigheden zoals wind, regen en hitte. Na weken gebruik zul je zien dat je gewassen steviger, dikker en weerbaarder zijn geworden. Dit product is geschikt voor alle soorten p..

Advanced Nutrients Rhino Skin 250ml is een krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om uw planten een sterke, gezonde wortelstructuur te bieden. Deze formule combineert zeven ingrediënten, waaronder humuszuren, zeewierextracten en chitine, om een optimale omgeving te creëren voor groei en resistentie tegen weersomstandigheden zoals wind, regen en hitte. Na weken gebruik zul je zien dat je gewassen steviger, dikker en weerbaarder zijn geworden. Dit product is geschikt voor alle soorten planten en biedt een kosteneffectieve oplossing om ervoor te zorgen dat je gewassen beschermd zijn tegen de elementen.

De voordelen van Rhino Skin

Advanced Nutrients Rhino Skin 250ml is een uitstekende keuze voor het verbeteren van de celwandstructuur en het activeren van de stofwisseling. Het verstrekt ook extra sterke, robuuste stengels, stelen en takken. Met behulp van kaliumsilicaat en silica, geeft het je planten een dikke huid waardoor ze beter bestand zijn tegen hitte, droogte en andere omgevingsstress. Bovendien voorkomt het overmatig vochtverlies door de plantencelwanden.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Rhino Skin 250ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Rhino Skin 250ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

€9,95 Incl. btw
Toevoegen