WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BAC Coco Bloom A & B 1ltr

  Deliverytime

  BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L
  Productomschrijving
  Krijg de perfecte groei en bloei van uw planten met de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L Plantenvoeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei en bloei. De voeding bevat een unieke combinatie van sporenelementen die de stevigheid en kleur van de bladeren verbetert, de wortelgroei stimuleert en de bloem- en vruchtontwikkeling versnelt. BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L zorgt voor een betere ste..

  Krijg de perfecte groei en bloei van uw planten met de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L Plantenvoeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei en bloei. De voeding bevat een unieke combinatie van sporenelementen die de stevigheid en kleur van de bladeren verbetert, de wortelgroei stimuleert en de bloem- en vruchtontwikkeling versnelt.

  BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L zorgt voor een betere stevigheid en kleur van de bladeren, stimuleert de wortelgroei en versnelt de bloem- en vruchtontwikkeling. Deze complete plantenvoeding is verkrijgbaar in een handige 20 liter verpakking, waardoor het perfect is voor de langdurige verzorging van uw planten. Geef uw planten de voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde groei en prachtige bloei met BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L.

  Verbeterde stevigheid en kleur van de bladeren

  De BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L bevat een unieke combinatie van sporenelementen die de stevigheid en kleur van de bladeren verbetert. Dit zorgt voor gezonde en sterke planten die er prachtig uitzien. De voeding voorziet de bladeren van de juiste voedingsstoffen en stimuleert de aanmaak van chlorofyl, wat resulteert in een diepere groene kleur van de bladeren. Hierdoor zijn de planten in staat om meer zonlicht te absorberen en efficiënter energie te produceren via fotosynthese.

  Stimuleert de wortelgroei

  De BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L bevat voedingsstoffen die de wortelgroei van de planten bevorderen. Het stimuleert de ontwikkeling van gezonde wortelsystemen, wat essentieel is voor de opname van water en voedingsstoffen. Sterke en gezonde wortels zorgen ervoor dat de planten goed verankerd zijn in de bodem en voldoende voedingsstoffen kunnen opnemen om te groeien en bloeien. Dit resulteert in grotere en gezondere planten met een hogere opbrengst.

  Versnelde bloem- en vruchtontwikkeling

  BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L bevat voedingsstoffen die de bloem- en vruchtontwikkeling van de planten versnellen. De juiste combinatie van voedingsstoffen bevordert de vorming van bloemknoppen en verbetert de vruchtzetting, resulterend in een verhoogde opbrengst aan bloemen en vruchten. Hierdoor kunnen uw planten sneller bloeien en een overvloedige oogst produceren.

  • Merk - BAC Cocosvoeding Bloei A & B
  • Kleur - Niet gespecificeerd
  • Size - 20 liter verpakking
  • Geschikt voor - Groei & Bloeifase

  Productspecificaties

  Merk
  BAC
  EAN
  6221237259960
  Gewicht
  20000

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BAC Coco Bloei A & B 1ltr
  BACBAC Coco Bloei A & B 1ltr
  reviews

  Krijg de perfecte groei en bloei van uw planten met de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L Plantenvoeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei en bloei. De voedi

  Krijg de perfecte groei en bloei van uw planten met de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L Plantenvoeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei en bloei. De voedi..

  €11,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking