WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Coco Bloom A & B 1ltr

BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L
Productomschrijving
Krijg de perfecte groei en bloei van uw planten met de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L Plantenvoeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei en bloei. De voeding bevat een unieke combinatie van sporenelementen die de stevigheid en kleur van de bladeren verbetert, de wortelgroei stimuleert en de bloem- en vruchtontwikkeling versnelt. BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L zorgt voor een betere ste..

Krijg de perfecte groei en bloei van uw planten met de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L Plantenvoeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei en bloei. De voeding bevat een unieke combinatie van sporenelementen die de stevigheid en kleur van de bladeren verbetert, de wortelgroei stimuleert en de bloem- en vruchtontwikkeling versnelt.

BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L zorgt voor een betere stevigheid en kleur van de bladeren, stimuleert de wortelgroei en versnelt de bloem- en vruchtontwikkeling. Deze complete plantenvoeding is verkrijgbaar in een handige 20 liter verpakking, waardoor het perfect is voor de langdurige verzorging van uw planten. Geef uw planten de voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde groei en prachtige bloei met BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L.

Verbeterde stevigheid en kleur van de bladeren

De BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L bevat een unieke combinatie van sporenelementen die de stevigheid en kleur van de bladeren verbetert. Dit zorgt voor gezonde en sterke planten die er prachtig uitzien. De voeding voorziet de bladeren van de juiste voedingsstoffen en stimuleert de aanmaak van chlorofyl, wat resulteert in een diepere groene kleur van de bladeren. Hierdoor zijn de planten in staat om meer zonlicht te absorberen en efficiënter energie te produceren via fotosynthese.

Stimuleert de wortelgroei

De BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L bevat voedingsstoffen die de wortelgroei van de planten bevorderen. Het stimuleert de ontwikkeling van gezonde wortelsystemen, wat essentieel is voor de opname van water en voedingsstoffen. Sterke en gezonde wortels zorgen ervoor dat de planten goed verankerd zijn in de bodem en voldoende voedingsstoffen kunnen opnemen om te groeien en bloeien. Dit resulteert in grotere en gezondere planten met een hogere opbrengst.

Versnelde bloem- en vruchtontwikkeling

BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L bevat voedingsstoffen die de bloem- en vruchtontwikkeling van de planten versnellen. De juiste combinatie van voedingsstoffen bevordert de vorming van bloemknoppen en verbetert de vruchtzetting, resulterend in een verhoogde opbrengst aan bloemen en vruchten. Hierdoor kunnen uw planten sneller bloeien en een overvloedige oogst produceren.

  • Merk - BAC Cocosvoeding Bloei A & B
  • Kleur - Niet gespecificeerd
  • Size - 20 liter verpakking
  • Geschikt voor - Groei & Bloeifase

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
20000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Coco Bloei A & B 1ltr
BACBAC Coco Bloei A & B 1ltr
0 reviews

Krijg de perfecte groei en bloei van uw planten met de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L Plantenvoeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei en bloei. De voedi

Krijg de perfecte groei en bloei van uw planten met de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 20L Plantenvoeding. Deze voeding is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei en bloei. De voedi

€11,95 Incl. btw
Toevoegen