WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g

  Deliverytime

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g
  Productomschrijving
  Maak kennis met BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding! Deze superieure voeding is geschikt voor alle soorten planten en bevat speciale mycorrhiza-schimmels. Deze schimmels hebben een positief effect op de voeding en het groeiproces van je planten. Ze helpen de planten om voedingsstoffen uit de bodem te halen en de voedselopname te verbeteren, waardoor de planten gezonder en sterker worden. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van schimmelinfecties en het verbeteren van de bodemstr..

  Maak kennis met BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding! Deze superieure voeding is geschikt voor alle soorten planten en bevat speciale mycorrhiza-schimmels. Deze schimmels hebben een positief effect op de voeding en het groeiproces van je planten. Ze helpen de planten om voedingsstoffen uit de bodem te halen en de voedselopname te verbeteren, waardoor de planten gezonder en sterker worden. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van schimmelinfecties en het verbeteren van de bodemstructuur. BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding is de ideale manier om je planten te voeden en verzorgen!

  Ontdek de unieke voordelen van BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding! Deze voeding bevat speciale schimmels die zorgen voor een betere voedselopname, versterking van de bodemstructuur en reductie van schimmelinfecties. Het verhoogt de opname van voedingsstoffen uit de bodem en bevordert het groeiproces van de planten. Of je nu op zoek bent naar een betere groei of gezondere planten, BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding is de must-have voor iedere plantenliefhebber!

  Voordelen van BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding

  Deze voeding biedt talrijke voordelen voor je planten, met behulp van de speciale mycorrhiza-schimmels. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding:

  Verbeterde voedselopname

  De aanwezigheid van mycorrhiza-schimmels in deze voeding helpt bij het verbeteren van de voedselopname van je planten. Deze schimmels werken samen met de wortels om voedingsstoffen efficiënter uit de bodem op te nemen. Dit resulteert in gezondere en sterkere planten die beter bestand zijn tegen stressfactoren zoals droogte en voedingsgebrek.

  Versterking van de bodemstructuur

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding bevat speciale schimmels die een positief effect hebben op de bodemstructuur. Ze stimuleren de ontwikkeling van stabiele bodemaggregaten en dragen bij aan een betere water-houdende capaciteit van de bodem. Dit zorgt voor een optimale groeicondities voor je planten en helpt bij het voorkomen van bodemerosie en -verdichting.

  Vermindering van schimmelinfecties

  De mycorrhiza-schimmels in deze plantenvoeding spelen een belangrijke rol bij de vermindering van schimmelinfecties bij je planten. Ze vormen een symbiotische relatie met de wortels, waardoor de plant beter bestand is tegen schadelijke schimmels. Dit helpt bij het verminderen van plantenziekten en bevordert een gezonde groei van je planten.

  Stimulering van het groeiproces

  Door het gebruik van BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding kunnen je planten profiteren van een beter groeiproces. De mycorrhiza-schimmels dragen bij aan de ontwikkeling van een sterk en uitgebreid wortelstelsel, wat resulteert in verbeterde opname van water en voedingsstoffen. Dit stimuleert de groei en ontwikkeling van je planten, waardoor ze sneller en gezonder kunnen groeien.

  Kortom, BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding biedt een scala aan voordelen voor je planten. Het helpt bij het verbeteren van de voedselopname, versterking van de bodemstructuur, vermindering van schimmelinfecties en stimulering van het groeiproces. Investeer vandaag nog in deze hoogwaardige plantenvoeding en geef je planten de verzorging die ze verdienen!

  • Merk: BAC Funky Fungi
  • EAN: 6221237259564
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

  Productspecificaties

  Merk
  BAC
  EAN
  6221237259564
  Gewicht
  200

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g
  BACBAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g
  reviews

  Maak kennis met BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding! Deze superieure voeding is geschikt voor alle soorten planten en bevat speciale mycorrhiza-schimmels. Deze schimmels hebben een positief effect op de voeding en het groeiproces van je planten

  Maak kennis met BAC Funky Fungi Mycorrhiza 200g Plantenvoeding! Deze superieure voeding is geschikt voor alle soorten planten en bevat speciale mycorrhiza-schimmels. Deze schimmels hebben een positief effect op de voeding en het groeiproces van je planten..

  €70,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking