WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Sensizym 250ml

Direct leverbaar

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Sensizym 250ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Sensizym 250ml is een must voor elke professionele kweker! Ons wetenschappelijk onderbouwde systeem voor het toedienen van voedingsstoffen helpt om de kweekproductie te optimaliseren, activeert de wortelzone en vergemakkelijkt de afbraak van organisch materiaal - en dat alles zonder de bank te breken. Bovendien hoef je met Sensizym geen zorgen te maken dat je steeds meer kweekmedia moet kopen, omdat je bestaand materiaal kunt hergebruiken. Krijg dus gezonde wortels en finan..

Advanced Nutrients Sensizym 250ml is een must voor elke professionele kweker! Ons wetenschappelijk onderbouwde systeem voor het toedienen van voedingsstoffen helpt om de kweekproductie te optimaliseren, activeert de wortelzone en vergemakkelijkt de afbraak van organisch materiaal - en dat alles zonder de bank te breken. Bovendien hoef je met Sensizym geen zorgen te maken dat je steeds meer kweekmedia moet kopen, omdat je bestaand materiaal kunt hergebruiken. Krijg dus gezonde wortels en financiële besparingen met slechts 2 ml Sensizym per liter water tijdens de bloeifase week 1 - 6. Met Sensizym van Advanced Nutrients kun je stoppen met geld uitgeven en beginnen met geld besparen op de juiste manier!

Gebruiksaanwijzing en Voordelen

Gebruik Sensizym tijdens de bloeifase week 1 t/m 6 en voeg 2 ml per 1 liter water toe. Sensizym heeft vele voordelen, zoals een microbiotische enzym booster, activeren van de wortelzone, vergemakkelijken van de afbraak van organisch materiaal en het hergebruiken van kweekmedia. Met Sensizym kun je alle voordelen ervaren die je van een professionele plantenvoeding mag verwachten, zonder het bank te breken!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Sensizym 250ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Sensizym 250ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

€12,95 Incl. btw
Toevoegen