WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Sensizym 500ml

Donderdag in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Sensizym 500ml
Productomschrijving
Het einde van elke kweeker is het maximaliseren van zijn oogst. Advanced Nutrients Sensizym 500ml Plantenvoeding helpt je daarbij! Ons innovatieve leveringssysteem voor voedingsstoffen draagt bij aan een betere groei en bloei van planten. Het activeert de wortelzone en zorgt voor een gezondere oogst. Bovendien hoeft u niet te investeren in extra groeimedia omdat bestaande materialen na verloop van tijd opnieuw kunnen worden gebruikt. Kortom, een eenvoudige, maar effectieve manier om je oogst ..

Het einde van elke kweeker is het maximaliseren van zijn oogst. Advanced Nutrients Sensizym 500ml Plantenvoeding helpt je daarbij! Ons innovatieve leveringssysteem voor voedingsstoffen draagt bij aan een betere groei en bloei van planten. Het activeert de wortelzone en zorgt voor een gezondere oogst. Bovendien hoeft u niet te investeren in extra groeimedia omdat bestaande materialen na verloop van tijd opnieuw kunnen worden gebruikt. Kortom, een eenvoudige, maar effectieve manier om je oogst te verbeteren!

Gebruiksaanwijzing en voordelen

Gebruik 2 ml Sensizym per liter water tijdens de bloeifase van week 1 tot en met 6. Dit geeft je gezondere wortels en helpt tegelijkertijd geld te besparen. Verder bevat Sensizym ook een microbiotische enzym boost die de afbraak van organisch materiaal vergemakkelijkt. Kortom, met Advanced Nutrients Sensizym 500ml Plantenvoeding krijg je een ultra-efficiënte oplossing voor een voordelige prijs!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Sensizym 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Sensizym 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€19,95 Incl. btw
Toevoegen