WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Advanced Nutrients Tarantula 1ltr

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Advanced Nutrients Tarantula 1ltr
  Productomschrijving
  Advanced Nutrients Tarantula is een 1-liter voedingsoplossing die speciaal is ontwikkeld om kwekers te helpen gezonde, bloeiende planten te krijgen. Met zijn nieuwste technologie houdt deze unieke formule pH-waardes in balans en bevordert het grotere bloeiplaatsen voor versnelde groei. Daarnaast bevat het ook toegevoegde elementen zoals stikstof, kalium en fosfor die in alle omstandigheden effectief is en planten de voedingsstoffen biedt die ze nodig hebben voor optimale groei en verhoogde op..

  Advanced Nutrients Tarantula is een 1-liter voedingsoplossing die speciaal is ontwikkeld om kwekers te helpen gezonde, bloeiende planten te krijgen. Met zijn nieuwste technologie houdt deze unieke formule pH-waardes in balans en bevordert het grotere bloeiplaatsen voor versnelde groei. Daarnaast bevat het ook toegevoegde elementen zoals stikstof, kalium en fosfor die in alle omstandigheden effectief is en planten de voedingsstoffen biedt die ze nodig hebben voor optimale groei en verhoogde opbrengsten.

  Voordelen van Advanced Nutrients Tarantula 1 Liter

  Advanced Nutrients Tarantula biedt veel voordelen, waaronder verbeterde wortelgroei en gezondheid, maximale opname van voedingsstoffen, verbetering van de gezondheid van planten en een snellere afbraak van organische materialen. Met zijn unieke formule is het de perfecte alles-in-één oplossing voor elke teler die gezonde, productieve planten wil met optimale prestaties.

  Productspecificaties

  EAN
  6013836870819

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Tarantula 1ltr
  Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Tarantula 1ltr
  reviews

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 1 liter

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 1 liter..

  €52,50 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking