WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Hortimol MG8 660W

Hortimol Hortimol MG8 660W
Productomschrijving
De Hortimol MGLed Full spectrum armatuur is een laag verbruik armatuur speciaal ontwikkeld om middelgrote tot grote ruimtes te verlichten tegen lagere kosten. Naast de state-of-the-art prestaties, zorgt het ergonomische ontwerp voor een snelle en eenvoudige installatie, waardoor het een onmisbare lamp is voor de enthousiaste kweker. Ontwerp zonder ventilator Ontwerp met meerdere staven met passieve koeling voor een gelijkmatige lichtverdeling Pasvorm 150x150cm*..

De Hortimol MGLed Full spectrum armatuur is een laag verbruik armatuur speciaal ontwikkeld om middelgrote tot grote ruimtes te verlichten tegen lagere kosten. Naast de state-of-the-art prestaties, zorgt het ergonomische ontwerp voor een snelle en eenvoudige installatie, waardoor het een onmisbare lamp is voor de enthousiaste kweker.

 • Ontwerp zonder ventilator
 • Ontwerp met meerdere staven met passieve koeling voor een gelijkmatige lichtverdeling
 • Pasvorm 150x150cm*
 • Volledig spectrum gemengd: FSM

Rijk en gebalanceerd

Dit spectrum is speciaal ontwikkeld om het licht van de zon na te bootsen. Met een zeer natuurlijke energieverdeling, bevat deze variant met volledig spectrum hoge niveaus van rood 660 en blauw 450. Als gevolg hiervan zullen uw planten u dankbaar zijn en beginnen te groeien en groeien, alsof ze constant onder een brandende zon staan, maar zonder overdaad warmte.

Met zijn ongeëvenaarde energiebalans is dit spectrum niet alleen in staat om chlorofylen A en B te verzadigen voor fotosynthese, maar ook om op het hoogste niveau de secundaire lichtgevoelige metabolische routes te stimuleren die een belangrijke rol kunnen spelen tijdens reproductie. Het is daarom gemakkelijker dan ooit om de genetica van generatie op generatie stabiel te houden onder kunstlicht.

Natuurlijk licht natuurlijk

Een ander, maar niet minder belangrijk voordeel is de natuurlijke weergave van kleuren die deze lamp u biedt. We zijn er inderdaad in geslaagd om de energieniveaus naar het hoogste te brengen in alle frequentiebereiken van het spectrum, dat een warmte van 3200 ° K en een CRI 85 biedt waarmee u uw diagnoses kunt uitvoeren zonder een corrigerende bril of invullicht. Je planten zullen de kleur hebben die ze zouden hebben als ze in het midden van de dalende fase onder de zon werden waargenomen, dus wat is er geschikter?

FSM+: altijd plus

Met ons nieuwe FSM+ spectrum heb je nog meer energie rond rood voor nog meer veelzijdigheid. Ons team heeft dit nieuwe spectrum ontwikkeld met als doel de opbrengst tijdens de bloei te verhogen, zonder enige wijziging van de CRI-kenmerken. Het resultaat ? De snelst groeiende met uitzonderlijke beworteling gevolgd door overvloedige bloei, alles onder één licht!

Specificaties:

 • Spectrum FSM (Full-spectrum mixed)
 • Efficacy: 2.5 umol/j
 • PPF: 1660 mol/s
 • Verbruik: 660W
 • Footprint: 150x150cm
 • LEDs: Osram, Sunribio IR, LM-80
 • Levensdur: 55.000+
 • Afmeting lamp: 119x108x8cm
 • Gewicht: 9kg

Productspecificaties

Categorie
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Hortimol MG8 660W
HortimolHortimol MG8 660W
0 reviews

De Hortimol MGLed Full spectrum armatuur is een laag verbruik armatuur speciaal ontwikkeld om middelgrote tot grote ruimtes te verlichten tegen lagere kosten. Naast de state-of-the-art prestaties, zorgt het ergonomische ontwerp voor een snelle en eenvoudi

De Hortimol MGLed Full spectrum armatuur is een laag verbruik armatuur speciaal ontwikkeld om middelgrote tot grote ruimtes te verlichten tegen lagere kosten. Naast de state-of-the-art prestaties, zorgt het ergonomische ontwerp voor een snelle en eenvoudi

€1.295,00 Incl. btw
Toevoegen