WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Aquamaster pH 7.0 ijkvloeistof 250ml

Aquamaster Calibratievloeistof PH7
Productomschrijving
Wie op zoek is naar een kwalitatieve calibratievloeistof voor pH-meters met een waarde van 7, hoeft niet verder te zoeken. Aquamaster brengt namelijk haar eigen solution op de markt: de Aquamaster Calibratievloeistof PH7. Of je nu professioneel of hobbyist bent, het juist afstellen van de pH-waarde is van essentieel belang voor veel toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de productie van dranken en voedingsmiddelen, het slootwateronderzoek of de bewatering van planten. In al deze gevalle..

Wie op zoek is naar een kwalitatieve calibratievloeistof voor pH-meters met een waarde van 7, hoeft niet verder te zoeken. Aquamaster brengt namelijk haar eigen solution op de markt: de Aquamaster Calibratievloeistof PH7.

Of je nu professioneel of hobbyist bent, het juist afstellen van de pH-waarde is van essentieel belang voor veel toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de productie van dranken en voedingsmiddelen, het slootwateronderzoek of de bewatering van planten. In al deze gevallen komt de AquaMaster Calibratievloeistof met pH-waarde 7 goed van pas. Met de 250 ml fles van dit product ben je zowel thuis als op werk goed uitgerust.

Voordelen van Aquamaster Calibratievloeistof PH7

Als u een pH-meter gebruikt voor de metingen moet u er zeker van zijn dat deze precies zijn. Als pH-meters niet correct worden gekalibreerd, kunnen de metingen onjuist en onbetrouwbaar zijn. Met de Aquamaster Calibratievloeistof PH7 kunt u uw meter snel en eenvoudig kalibreren en wordt gegarandeerd dat alle metingen ijkkundig en nauwkeurig zijn.

Wat is het belang van een kalibratie vloeistof?

Door routinematig gebruik kan een pH-meter verstoord raken na elk gebruik. Om ervoor te zorgen dat uw metingen kloppen en consistent zijn, is kalibratie van essentieel belang en hiervoor dient u kalibratievloeistof te gebruiken. AquaMaster pH 7 kalibratie vloeistof is speciaal gemaakt om snel en gemakkelijk de nauwkeurigheid te controleren en indien nodig aan te passen.

Wanneer moet u het gebruiken

Aquamaster Calibratievloeistof PH7 moet consequent samen met uw pH-meter worden gebruikt telkens als de meter wordt gebruikt of wanneer deze is blootgesteld aan extreme temperatuurexploten die mogelijk de gevoeligheid van het apparaat kunnen aantasten. Zorg ervoor dat uw kalibratievloeistof op kamertemperatuur is gebracht voordat u hem gebruikt en schud het totem deze volledig homogeen zijn voordat u hem gebruikt.

Productspecificaties

Gewicht
200
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

pH 7.00 ijkvloeistof 100ml
AquamasterpH 7.00 ijkvloeistof 100ml
0 reviews

Aquamaster pH 7.0 ijkvloeistof 100ml. Wie op zoek is naar een kwalitatieve calibratievloeistof voor pH-meters met een waarde van 7, hoeft niet verder te zoeken. Aquamaster brengt namelijk haar eigen solution op de markt: de Aquamaster Calibratievloeistof

Aquamaster pH 7.0 ijkvloeistof 100ml. Wie op zoek is naar een kwalitatieve calibratievloeistof voor pH-meters met een waarde van 7, hoeft niet verder te zoeken. Aquamaster brengt namelijk haar eigen solution op de markt: de Aquamaster Calibratievloeistof

€5,95 Incl. btw
Toevoegen