WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete kweektent 120x120 Kind Led

Productomschrijving
Op zoek naar een compleet ingerichte kweektent van 100x100 met een KIND LEDkweeklamp? Hier vindt u onze samengestelde kweektenten met Viparspectra kweeklampen die compleet zijn om direct te kunnen gaan kweken. Onze kweeksets bestaan uit: één of meerdere kweeklampen, een HomeBox ambient kweektent van 120x120x200 of 120x120x220, complete afzuiger..

Op zoek naar een compleet ingerichte kweektent van 100x100 met een KIND LEDkweeklamp? Hier vindt u onze samengestelde kweektenten met Viparspectra kweeklampen die compleet zijn om direct te kunnen gaan kweken. Onze kweeksets bestaan uit: één of meerdere kweeklampen, een HomeBox ambient kweektent van 120x120x200 of 120x120x220, complete afzuiger, ventilatoren, schakelklok, prohangers en eventueel plantenvoeding. Onze kweeksets zijn ideaal om zelf thuis uw groente en fruit te kunnen kweken.Efficiënt kweken met led doet u met onze complete kweeksets.

Homebox Ambient compleet

Al onze complete kweektenten zijn uitgerust met een homebox Ambient kweektent. Omdat Homebox Ambient zeer goede kwaliteit tenten levert en zeer prijsgunstig is worden al onze sets geleverd met deze tenten. U kunt tot 75KG gewicht ophangen en de tent heeft een wit PAR+ beklede binnenzijde welke zeer reflecterend is en er geen licht verloren gaat.. Hierdoor zijn de tenten licht en luchtdicht en kunt u uitgaan van een goed geïsoleerde kweekruimte. Het frame van de tenten is volledig van ijzer, waardoor de tent sterk en robuust aanvoelt. Iedere complete kweektent is uitgerust met een G-tools buisventilator ter ventilatie van lucht. De G-tools Fan heeft twee standen waarmee u de intensiteit kunt bepalen van 200m3 per uur tot 360m3 per uur. De G-tools buisventilator is ideaal voor het ventileren van ruimtes met één 400W of één 600W kweeklamp. De buisventilator is stil en verbruikt slechts 45 tot 65 watt aan stroom.

Compleet met KIND LED K5 XL750

De Kind Led K5 XL750 behoort tot dé beste led kweeklamp sinds 2014 en verbreekt dan ook alle records die men heeft behaald met vergelijkbare HPS kweeklampen. De kweeklamp is vele malen zuiniger dan vergelijkbare HPS kweeklampen en ook de levensduur is veel aantrekkelijker. De XL750 is uitgerust met een zeer compleet lichtspectrum waardoor de lamp geschikt is voor de volledige plantencyclus. Uniek is dat de lamp vele extra functies biedt waardoor u de lamp geheel naar eigen wens kunt instellen. Zo kunt u zelf het lichtspectrum en de lichtintensiteit instellen zodat de lamp perfect aansluit op de lichtbehoefte van uw plant. Ook is een externe tijdklok overbodig door het ingebouwde timersysteem. Hiermee kunt u het aantal branduren mee instellen en het biedt u de mogelijkheid een zonsopgang en zonsondergang na te bootsen. De Kind Led K5 XL750 verbruikt slechts420 watten vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp van750 tot 800 wattmet dezelfde lichtintensiteit. De kweeklamp is krachtig genoeg om een oppervlak van120 x 120 centimeterte belichten. Dat de Kind Led kweeklampen duurzaam zijn is een feit, ook de levensduur is enorm lang vanwege de focus op kwaliteit. U kunt met de Kind Led K5 XL750 minimaal 50.000 branduren kweken zonder lichtintensiteit te verliezen. Daarnaast krijgt u drie jaar fabrieksgarantie. De Kind Led kweeklampen worden ervaren als de Ferrari onder de kweeklampen en zijn niet voor niets de beste sinds 2014.

Voor meer informatie, zie het tabblad'Specificaties'

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete kweektent 120x120 Kind Led
Kind LedComplete kweektent 120x120 Kind Led
0 reviews

Op zoek naar een compleet ingerichte kweektent van 100x100 met een KIND LEDkweeklamp? Hier vindt u onze samengestelde kweektenten met Viparspectra kweeklampen die compleet zijn om direct te kunnen gaan kweken. Onze kweeksets bestaan uit: n of meerdere kwe

Op zoek naar een compleet ingerichte kweektent van 100x100 met een KIND LEDkweeklamp? Hier vindt u onze samengestelde kweektenten met Viparspectra kweeklampen die compleet zijn om direct te kunnen gaan kweken. Onze kweeksets bestaan uit: n of meerdere kwe

€1.593,85€1.448,95 Incl. btw
Toevoegen