WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Prima Klima K2600 koolstoffilter (240 m³/uur)

Prima Klima Prima Klima K2600 koolstoffilter (240 m³/uur)
Productomschrijving
De koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame koolstoffilter, dan is de Prima Klima K1604 Industry filter het antwoord. Deze filter is ontworpen om slechte geuren en luchtjes uit de lucht te filteren en zorgt voor een schonere en gezondere atmosfeer binnen elke ruimte. Dankzij de maxima..

De koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame koolstoffilter, dan is de Prima Klima K1604 Industry filter het antwoord. Deze filter is ontworpen om slechte geuren en luchtjes uit de lucht te filteren en zorgt voor een schonere en gezondere atmosfeer binnen elke ruimte. Dankzij de maximale luchtstroom van 240m³/uur kun je genieten van de beste prestaties en optimale resultaten. Bovendien is deze filter een milieuvriendelijke keuze omdat hij duurzaam is en weinig impact heeft op het milieu. Deze filter biedt u vooral schone lucht aan met een indrukwekkende filtratie van tot wel 99.4 procent, waardoor het schadelijke allergenen voor best C verwijdert. Dit model dezelfde beproefde en betrouwbare technologie ontworpen om bijzonder efficiënt te functioneren en langdurig te worden gebruikt. Investeer vandaag nog in de verbetering van uw gezondheid en maak de lucht in uw huis veiliger met de Prima Klima koolstoffilters.

  • Flange: 125 mm
  • Length: 250 mm w/o flange
  • Diameter: 180 mm
  • Maximum Airflow: 360 m³/h
  • Optimal Airflow: 240 m³/h
  • Incl. pre-filter: K2700
  • Weight: 2,1 kg
  • Activated carbon: 1,1 kg

Waarom Prima Klima?

Zorgt voor schone lucht: Met de Filters van Prima klima kunt u genieten van schone en gezonde lucht in huis of op kantoor. De K2600 mini 125 filtert stof, pollen en andere kleine deeltjes uit de lucht. Dit vermindert allergie- en astmasymptomen en voorkomt dat deze deeltjes zich in uw longen nestelen.

Hoge filteringefficiëntie: De mini 125 filter uit de filterserie van Prima klima heeft een hoge filteringefficiëntie. Het filtert gemakkelijk schadelijke bacteriën, virussen en andere micro-organismen uit de lucht. Met deze filter bent u verzekerd van een hygiënische en gezonde atmosfeer waarin u kunt genieten van zuivere lucht.

Gemaakt van milieuvriendelijke materialen: De Filters van Prima klima zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, wat betekent dat ze niet alleen uw leefomgeving op korte termijn maar ook op lange termijn veiliger maakt. Deze filters hebben een recyclebare duurzaam ontwerp, waardoor u zeker weet dat u bijdraagt aan het beschermen van uw gemeenschap en het milieu als geheel.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Prima Klima K2600 koolstoffilter (240 m³/uur)
Prima KlimaPrima Klima K2600 koolstoffilter (240 m³/uur)
0 reviews

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Flange: 125 mm Length: 250 mm w/o flange Diameter: 180 mm Maximum Airflow: 360 m/h Optimal Airflow: 240 m/h Incl. pre-filter: K

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Flange: 125 mm Length: 250 mm w/o flange Diameter: 180 mm Maximum Airflow: 360 m/h Optimal Airflow: 240 m/h Incl. pre-filter: K

€44,95 Incl. btw
Toevoegen