WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami Ata Calmag 5ltr

  Deliverytime

  Atami Atami Ata Calmag 5ltr
  Productomschrijving
  Atami Calmag is een toevoeging van calcium en magnesium aan water waar daar gebrek aan is of als toevoeging op het normale voedingsschema. Calmag zorgt voor extra calcium en magnesium in het water om zo de behoefte van de plant te voorzien. Deze voedingsstoffen zorgen voor een betere groei, aanmaak van celwanden en opname van licht. Calmag werkt het beste bij plantenteelt met het gebruik van zacht- of gedemineraliseerd water. Ook geschikt als aanvulling op het reguliere bemestingsschema...
  Atami Calmag is een toevoeging van calcium en magnesium aan water waar daar gebrek aan is of als toevoeging op het normale voedingsschema. Calmag zorgt voor extra calcium en magnesium in het water om zo de behoefte van de plant te voorzien. Deze voedingsstoffen zorgen voor een betere groei, aanmaak van celwanden en opname van licht. Calmag werkt het beste bij plantenteelt met het gebruik van zacht- of gedemineraliseerd water. Ook geschikt als aanvulling op het reguliere bemestingsschema.

  Hoe Calmag te gebruiken

  • Gebruik Calmag als oplossing bij het gebrek aan calcium en magnesium in uw water, of als toevoeging op uw normale voedingsregime.
  • Gebruiken op kamertemperatuur (21C) voor optimaal resultaat

  Dosering

  Voeg 0,1-1 ml per liter water voedingsoplossing toe.

  Specificaties:

  Merk: Atami Ata
  Type Substraat: Aarde, Coco en Hydro
  Type Voeding: Toevoeging
  Geschikt voor: zowel binnen als buiten
  N-Waarde: 6
  P-Waarde: 0
  K-Waarde: 0

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013830979945
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami Ata Calmag 5ltr
  AtamiAtami Ata Calmag 5ltr
  reviews

  Atami Calmag is een toevoeging van calcium en magnesium aan water waar daar gebrek aan is of als toevoeging op het normale voedingsschema. Calmag zorgt voor extra calcium en magnesium in het water om zo de behoefte van de plant te voorzien. Deze voedingss

  Atami Calmag is een toevoeging van calcium en magnesium aan water waar daar gebrek aan is of als toevoeging op het normale voedingsschema. Calmag zorgt voor extra calcium en magnesium in het water om zo de behoefte van de plant te voorzien. Deze voedingss..

  €29,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking