WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Method seven Cultivator LED+

Productomschrijving
De Cultivator LED + is een bril met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke kleurbalans voor ‘burple’ (blauw en paars LED licht) of led verlichting met een magenta spectrum. De bril biedt bovendien ook 100% UV-bescherming en heeft een Flash Silver buiten lens coating. De Cultivator LED + overtreft z..
De Cultivator LED + is een bril met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke kleurbalans voor ‘burple’ (blauw en paars LED licht) of led verlichting met een magenta spectrum. De bril biedt bovendien ook 100% UV-bescherming en heeft een Flash Silver buiten lens coating. De Cultivator LED + overtreft zelfs de CSAZ94 en de ANSI Z87+S normen.

Meer zicht met de Cultivator LED

Method Seven ontwerpt hoogwaardige brillen, clip-ons en foto filters voor gebruik in alle kweekomgevingen, zowel binnen als buiten. De brillen van Method Seven stellen je in staat om ware kleuren zien bij heldere verlichting. Alle Cultivator LED + brillen en foto filters zijn geoptimaliseerd voor de meest voorkomende kweekverlichting spectra.

Lens technologie

Voor de Cultivator LED + zijn hoogwaardige polymeer lenzen gebruikt die 100% UV-bescherming bieden en voorzien zijn van een flash silver lenscoating aan de buitenzijde. De glazen zijn vervaardigd volgens de strenge Carl Zeiss normen. In tegenstelling tot de meeste goedkope zonnebrillen zijn deze brillenglazen gedecentreerd (asymmetrisch) waardoor ze vervorming te voorkomen, wat normaal gesproken optreed bij een gebogen lens. Door de Cultivator LED + ervaar je een uitgebalanceerd kleurenspectrum bij ‘burple’ (blauw en paars) LED licht of led lampen met een magenta spectrum.
* Je kunt de Cultivator LED + niet gebruiken voorled lampen met een volledig spectrum.

Brilmontuur technologie

Het montuur van de Cultivator LED + is gemaakt van een slagvast polycarbonaat van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een flexibele en lichtgewicht pasvorm. Dit half omrand montuur heeft rubberen neus steuntjes met antislip die het montuur urenlang comfortabel op zijn plaats houden, zelfs in warme omstandigheden. Het ontwerp is gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria en voldoet aan de internationale ANSI MSZ87+S en Canadese CSA Z94.3 specificaties. De Cultivator LED + kan een hoge impact weerstaan en is ook geweldig om te gebruiken voor hardlopen en mountainbiken in de natuur.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Method seven Cultivator LED+
Method SevenMethod seven Cultivator LED+
0 reviews

De Cultivator LED + is een bril met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke kleurbalans voor burple (blauw en paars LED licht) of led verlichting met een magenta spectrum. De bril biedt bovendien ook 100% UV-bescherming en heeft ee

De Cultivator LED + is een bril met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke kleurbalans voor burple (blauw en paars LED licht) of led verlichting met een magenta spectrum. De bril biedt bovendien ook 100% UV-bescherming en heeft ee

€69,00 Incl. btw
Toevoegen