WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode

Productomschrijving
De Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode biedt tal van voordelen voor kwekers en gebruikers.Nauwkeurige MetingenDankzij de unieke ontwerpkenmerken van de Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode, ben je verzekerd van nauwkeurige metingen. De electrode paste perfect in het meetinstrument, en levert dus constante en betrouwbare resultaten. Zonder de juiste electrode kunnen pH-waarden afwijken, waardoor je moeilijk precies kunt aflezen wat de staat van jouw kweekomgeving is. Een onnauwkeuri..

De Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode biedt tal van voordelen voor kwekers en gebruikers.

Nauwkeurige Metingen

Dankzij de unieke ontwerpkenmerken van de Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode, ben je verzekerd van nauwkeurige metingen. De electrode paste perfect in het meetinstrument, en levert dus constante en betrouwbare resultaten. Zonder de juiste electrode kunnen pH-waarden afwijken, waardoor je moeilijk precies kunt aflezen wat de staat van jouw kweekomgeving is. Een onnauwkeurig meetresultaat kan immense gevolgen hebben voor uw kweekproces. Daarentegen stap je zekerder in je kweekproces met deze vervangende electrode van Aquamaster.

Eenvoudige Verwijdering en Vervanging

Een ander voordeel van de Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode is dat elke gebruiker met gemak een verouderde of losse electrode kan vervangen. Dankzij de connectoren is er geen gereedschap nodig om dit proces succesvol te maken - het is gewoon een kwestie van uittrekken en bevestigen van de nieuwe vervangings-electrode. Dit komt goed van pas als jouw electrode eens per drie tot vier weken vervangen moet worden, zoals bij de meeste RVS electroden aan te raden is. Je kunt efficiente vervanging uitvoeren zonder al teveel uitval en uw kweeksituatie onder controle houden.

Eenvoudige Onderhoud

De P700 Pro2 PH Electrode is een meer robuuste sensoreenheid dan zijn voorganger, waardoor een goede constructie van beeldscherm en overige meetapparaat in combinatie met enkel de vervangbare electroden, perfect app-aansturing op afstand mogelijk maakt. Kwekers kunnen met meer inzicht aan hun kalk- en azurniveau werken, en tegelijkertijd besparen zij op onderhoudskosten. Doordat elke electrode, ook verschillende types die sommige kwekers nodig hebben, compatibel is, hoef je minder geld uit te geven door geen extra sensoren aan te hoeven schaffen. Omdat onderhoud slechts om vervanging te draait, blijft jouw apparaat bovendien snel en efficient, wat tijdnood of problemen aldoor stevig balanceert tegen een top oogst.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode
AquamasterAquamaster P700 Pro2 PH Electrode
0 reviews

De Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode biedt tal van voordelen voor kwekers en gebruikers.Nauwkeurige MetingenDankzij de unieke ontwerpkenmerken van de Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode, ben je verzekerd van nauwkeurige metingen. De

De Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode biedt tal van voordelen voor kwekers en gebruikers.Nauwkeurige MetingenDankzij de unieke ontwerpkenmerken van de Aquamaster P700 Pro2 PH Electrode, ben je verzekerd van nauwkeurige metingen. De

€49,95 Incl. btw
Toevoegen