WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin HS40 40x40x120cm

Donderdag in huis

Productomschrijving
De Secret Jardin Hydroshoot 40x40x120cm is van zeer hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Deze Secret Jardin kweektenten zijn ontworpen met het bekende en vertrouwde 210D mylar stof. Dit maakt de tenten bijzonder stevig en scheurbestendig voor een extra lange levensduur en lichtgewicht frame. Ook de tentstokken zijn van hoge kwaliteit en deze hebben een diameter van 16mm en zijn gemaakt van Q195 staal. Om de kwaliteit van de tent te waarborgen heeft Secret Jardin de bodem waterdicht ge..

De Secret Jardin Hydroshoot 40x40x120cm is van zeer hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Deze Secret Jardin kweektenten zijn ontworpen met het bekende en vertrouwde 210D mylar stof. Dit maakt de tenten bijzonder stevig en scheurbestendig voor een extra lange levensduur en lichtgewicht frame. Ook de tentstokken zijn van hoge kwaliteit en deze hebben een diameter van 16mm en zijn gemaakt van Q195 staal. Om de kwaliteit van de tent te waarborgen heeft Secret Jardin de bodem waterdicht gemaakt en kan gemakkelijk losgehaald worden voor een schoonmaak beurt. Het opzetten van de tent duurt niet langer dan 15 minuten. De deuren van de tent hebben een dubbele rits zodat hier geen licht kan ontsnappen. Van buitenaf is de tent volledig licht dicht. Met zijn eenvoudige montage en betrouwbare kenmerken zoals een sterk buizenframe en een toegankelijk kijkvenster is de Secret Jardin Hydro Shoot een geweldige investering voor elke thuiskweker.

De beste groeiomstandigheden

De Secret Jardin Hydro Shoot HS40 is ontworpen om de groeiomstandigheden voor uw planten te optimaliseren. Door tot 98% van het licht te reflecteren, krijgen uw planten de broodnodige energie die essentieel is voor hun groei. De kweektent kan ook het verlies van dit waardevolle licht voorkomen door ervoor te zorgen dat er geen lichtlekken zijn, waardoor planten indirect al het beschikbare licht kunnen gebruiken. Het houdt de omgevingslucht onder controle en creëert een afgesloten ruimte om binnen te kweken volgens uw behoefte. Het gebruikte materiaal in de tent zorgt ervoor dat hij waterdicht en lichtdicht is, zodat kwekers overtollige vochtigheid of het morsen van water kunnen vermijden. Met een uitstekende kwaliteit tegen een ideale prijs kunt u de kweekomstandigheden eenvoudig maar effectief verbeteren.

Meer gecontroleerde omgeving

Een zeer gecontroleerde omgeving is een must voor het kweken in kassen of binnenshuis. Bij het kweken van planten in badkamers of veranda's wordt het handhaven van een gecontroleerde omgeving nog belangrijker vanwege het ongecontroleerde inkomende zonlicht. Dit is waar de Secret Jardin Hydro Shoot u kan helpen met deze cruciale eisen. De tent maakt volledige milieucontrole mogelijk om ventilatoren en meer inlaat-/uitlaatsystemen te balanceren. De Hydro Shoot tent beschikt over meerdere mesh hexagonale ventilatieopeningen (een in elke hoek), een deuropening waardoor gemakkelijke toegang en hoeken beveiligd met extra externe buizen waardoor meer controle over de interne omgeving. Via de verschillende beschikbare poorten voor luchtinlaat, lichtopvang en warmte-/gasafgifte kunt u een andere ventilatieregelaar gebruiken.

Sterk & robuust

De tent heeft een ø16mm buizenframe dat bestand is tegen zware belastingen van verlichtingssystemen. De aluminium stok houdt het kastframe stevig terwijl het niet te licht is om gemakkelijk te verschuiven. Met zijn vierkante vorm met ongeveer zestien vierkante voet oppervlakte kan zelfs in kleine ingetogen ruimtes worden gegroeid. Het installeren van de faciliteiten is moeiteloos - gewoon de stokken door de aangewezen sleuven aan alle zijden maken het gemakkelijker dan ooit tevoren om de tent op te zetten. Bovendien werkt de uitstekende constructie van drie gekruiste posities van de poten als die de structurele spanning helpen verminderen en meerdere of staande gewichten verdragen.

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Hydro Shoot 40x40x120cm
Secret JardinSecret Jardin Hydro Shoot 40x40x120cm
0 reviews

De Secret Jardin HS40 van 40x40x120cm is een stevige en robuuste kweektent.

De Secret Jardin HS40 van 40x40x120cm is een stevige en robuuste kweektent.

€74,95€49,95 Incl. btw
Toevoegen