WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Aquamaster set 150 Pro Combimeter Pen

Productomschrijving
De Aquamaster set 150 Pro Combimeter is een handig hulpmiddel voor elke hydrocultuur- en aquaponicenthusiast. Dit product omvat verschillende vloeistofoplossingen en instrumenten om de pH- en EC-waarde van het water te meten, die essentieel zijn voor gezonde en effectieve plantengroei. Met onze Combimeter Pen P150 Pro met een digitale display en een handige schroevendraaier voor kalibratie kunt u deze waarden met precisie aflezen.Krachtige materialen en gebruiksvriendelijk design..

De Aquamaster set 150 Pro Combimeter is een handig hulpmiddel voor elke hydrocultuur- en aquaponicenthusiast. Dit product omvat verschillende vloeistofoplossingen en instrumenten om de pH- en EC-waarde van het water te meten, die essentieel zijn voor gezonde en effectieve plantengroei. Met onze Combimeter Pen P150 Pro met een digitale display en een handige schroevendraaier voor kalibratie kunt u deze waarden met precisie aflezen.

Krachtige materialen en gebruiksvriendelijk design

Dankzij de duurzame materialen en slimme constructie is deze set zowel geschikt voor beginners als professionele telers. De vloeistoffen worden van hoge kwaliteit geleverd en inhandige flesjes van 25ml en 50ml. De bijgevoegde gebruikersinstructie zorgt ervoor dat u deze set snel kunt gebruiken zonder enige moeite te ervaren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de juiste kalibratie van uw apparaten - laat Aquamaster het werk doen voor u. Bestel nu onze combo set 150 Pro Combimeter en doneer uw planten in het best mogelijke milieu.

Voordelen

De Aquamaster set 150 Pro Combimeter is een must-have voor iedereen die zorgt over de kwaliteit van hun water. Met deze set kun je thuis nauwkeurige metingen uitvoeren van de pH-waarde en EC-waarde (elektrische geleidbaarheid) van je kraanwater, zwembad- of aquariumwater.

Gemakkelijk in Gebruik

De Combimeter Pen P150 Pro bevat een groot LED-scherm waarop je eenvoudig de pH- en EC-waarden kunt aflezen. Daarnaast wordt de set geleverd met duidelijke gebruikersinstructies en een kalibratievloeistof. Met behulp van de bijgeleverde schroevendraaier kun je eenvoudig en snel het apparaat kalibreren, zodat je altijd accuraat meetresultaten krijgt.

Bespaar Tijd en Geld

Met de Aquamaster set 150 Pro Combimeter hoef je geen dure experts meer in te huren of naar gespecialiseerde laboratoria te gaan. Je kunt zelf gemakkelijk de pH- en EC-waarden van je water meten en de nodige aanpassingen doen om zo de kwaliteit ervan te optimaliseren. Hierdoor bespaar je tijd en geld en verbeter je tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid van jou en je gezin.

Productspecificaties

Gewicht
500
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Aquamaster set 150 Pro Combimeter
AquamasterAquamaster set 150 Pro Combimeter
0 reviews

De Aquamaster set 150 Pro Combimeter is een handig hulpmiddel voor elke hydrocultuur- en aquaponicenthusiast. Dit product omvat verschillende vloeistofoplossingen en instrumenten om de pH- en EC-waarde van het water te meten, die essentieel zijn

De Aquamaster set 150 Pro Combimeter is een handig hulpmiddel voor elke hydrocultuur- en aquaponicenthusiast. Dit product omvat verschillende vloeistofoplossingen en instrumenten om de pH- en EC-waarde van het water te meten, die essentieel zijn

€99,95 Incl. btw
Toevoegen