WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete Kweektent 120x120 Dimlux 500w

Productomschrijving
Sluit de kweeklampen aan en begin met het kweken van je planten in een van onze volledig uitgeruste kweektenten. Verkrijgbaar hier bij GoGreenSky! Je hebt alleen potten, aarde en plantenvoeding nodig om aan de slag te gaan. Er zijn kweeksets beschikbaar voor thuiskwekers, zowel professioneel als hobbymatig. Onze kits bevatten alle benodigde componenten: verlichting, filters en ventilatie. De lampen gaan aan en uit met de meegeleverde timer..

Sluit de kweeklampen aan en begin met het kweken van je planten in een van onze volledig uitgeruste kweektenten. Verkrijgbaar hier bij GoGreenSky! Je hebt alleen potten, aarde en plantenvoeding nodig om aan de slag te gaan. Er zijn kweeksets beschikbaar voor thuiskwekers, zowel professioneel als hobbymatig. Onze kits bevatten alle benodigde componenten: verlichting, filters en ventilatie. De lampen gaan aan en uit met de meegeleverde timer en al onze kweeksets worden geleverd met koolstoffilters. De beste kweektenten zijn volgens Homebox Ambient kweektenten. Kweeksets worden allemaal geleverd met hun ophangsystemen en accessoires, omdat ze er zeker van zijn dat deze tenten de beste omgeving zullen bieden voor het kweken van planten.

Dimlux Xtreme 500w led

 • Light Output PPF:1500 μmol/s
 • AC Input:Power 540W230V AC
 • Optics:Patented Deep Penetration Ultra High Transmittance Lens
 • Additive Light:Patented Light Pipe Multi Color 65k
 • Garantie:5 Year Standard Warranty

Garden Highpro Probox Basic 120x120x200cm

De Probox Basic 120x120x200 kweektenten vanprobox Garden Highpro zijn sterk, robuust en zeer efficiënt. Door het extra sterke nylon van 420D is een maximale lucht en lichtdichtheid gegarandeerd. Daarbij reflecteert het canvas tot 97% van de lichtintensiteit die kweeklampen uitstralen.Ook de ritsen zijn netjes afgewerkt en extra sterk om maximale issolatie te garanderen. Het frame van de kweektent is van stevig ijzer en plastic en kan tot 28kg aan gewicht dragen. De hoeken van het frame zijn van extra sterk kunstof waardoor de tent met gemak meerdere lampen kan dragen. Afzuiging en ventilatie is gemakkelijk te installeren door de mini-sockter doorvoer gaten. Eenvoudig uw kabels, afzuiging of anders installeren in een handomdraai.

G-Tools Buisventilator

G-Tools GT 125 2 Speed buisafzuiger kopen? Bekijk hier de complete afzuiger set met Prima Klima koolstoffilter, 1x slang en slangklemmen. De G-Tools GT 125 2 Speed is een afzuiger met een krachtige motor die is voorzien met een twee standen schakelaar. Hiermee kunt u zelf de intensiteit van de afzuiger bepalen (220m3t/m 400m3).

Inhoud Complete Dimlux kweektent:

 • 1x Garden Highpro Probox Basic 120x120x200cm
 • 1x Dimlux Xtreme 500w
 • 1x G-Tools Buisventilator met Fancontroller & Prima Klima Filter 420m³
 • 1x Luchtslang 5 meter + 3 Slangklemmen
 • 1x Clipfan
 • 1x Prohanger x2
 • 1x Klimaatmeter
 • 1 Tijdschakelaar

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Kweektent 120x120 Dimlux 500w
DimluxComplete Kweektent 120x120 Dimlux 500w
0 reviews

Sluit de kweeklampen aan en begin met het kweken van je planten in een van onze volledig uitgeruste kweektenten. Verkrijgbaar hier bij GoGreenSky! Je hebt alleen potten, aarde en plantenvoeding nodig om aan de slag te gaan. Er zijn kweeksets beschikbaar v

Sluit de kweeklampen aan en begin met het kweken van je planten in een van onze volledig uitgeruste kweektenten. Verkrijgbaar hier bij GoGreenSky! Je hebt alleen potten, aarde en plantenvoeding nodig om aan de slag te gaan. Er zijn kweeksets beschikbaar v

€1.571,85€1.428,95 Incl. btw
Toevoegen