WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Mini Kweekbak

G-Tools G-Tools Mini Kweekbak
Productomschrijving
G-Tools Mini kweekbak is een kweekbak ontworpen voor irrigatiesystemen. Deze kweekbak is eigenlijk speciaal ontworpen voor de Bonanza kweekkast 0,35m2, maar is prima geschikt voor alle kweeksystemen. Ook is deze kweekbak een onderdeel van het 3-in-1 kweeksysteem, deze kunt u loskopen of als complete irrigatie set.Kweekbak ideaal voor irrigatiesystemenDeze kweekbak heeft speciale gaten voor het afgieten van water. Zo loopt het water soepel en gemakkelijk weg en wat overb..
G-Tools Mini kweekbak is een kweekbak ontworpen voor irrigatiesystemen. Deze kweekbak is eigenlijk speciaal ontworpen voor de Bonanza kweekkast 0,35m2, maar is prima geschikt voor alle kweeksystemen. Ook is deze kweekbak een onderdeel van het 3-in-1 kweeksysteem, deze kunt u loskopen of als complete irrigatie set.

Kweekbak ideaal voor irrigatiesystemen

Deze kweekbak heeft speciale gaten voor het afgieten van water. Zo loopt het water soepel en gemakkelijk weg en wat overblijft is een mooie, droge kweekbak. Dit is belangrijk zodat de planten niet het achterbleven water kunnen opnemen. De wortels kunnen hierdoor de zuurstof niet meer goed opnemen, deze kweekbak voorkomt dat. Ook voorkomt de lekbak door het weglopende water, schimmels, bacteriën en algen.

Mini Kweekbak voordelen

Dankzij de opstaande randen van 4cm hoog kan deze bak niet alleen als kweekbak worden gebruikt maar ook als lekbak. De bak heeft meerdere kanalen die leiden naar een lagergelegen afgietput. In het geval u de mini kweekbak gebruikt voor een irrigatiesysteem wordt de water aan- en afvoer hier geplaatst. De kweekbak wordt geleverd zonder gaten. Ook is de onderkant van de bodem niet geheel vlak en dus als u het als lekbak gebruikt moet u profieltjes onder de bak plaatsen.

Kweekbak met deksel

Voor de G-tools Mini kweekbak heeft G-tools een speciale deksel gemaakt waar zogenaamde netcups in geplaatst kunnen worden. De Mini kweekbak in combinatie met de deksel vormen een Shallow water culture irrigatiesysteem voor maximaal 5 planten.

Specificaties:

  • Gewicht: 1kg
  • Afmeting: 52 x 52 x 4 cm

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Mini Kweekbak
G-ToolsG-Tools Mini Kweekbak
0 reviews

G-Tools Mini kweekbak is een kweekbak ontworpen voor irrigatiesystemen. Deze kweekbak is eigenlijk speciaal ontworpen voor de Bonanza kweekkast 0,35m2, maar is prima geschikt voor alle kweeksystemen. Ook is deze kweekbak een onderdeel van het 3-in-1 kweek

G-Tools Mini kweekbak is een kweekbak ontworpen voor irrigatiesystemen. Deze kweekbak is eigenlijk speciaal ontworpen voor de Bonanza kweekkast 0,35m2, maar is prima geschikt voor alle kweeksystemen. Ook is deze kweekbak een onderdeel van het 3-in-1 kweek

€23,95 Incl. btw
Toevoegen