WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami Ata XL 5ltr

  Deliverytime

  Atami Atami Ata XL 5ltr
  Productomschrijving
  Atami Ata XL is een complete mix van natuurlijke bestanddelen, mineralen, vitamines en aminozuren speciaal ontwikkeld voor zowel de groei- als de bloeifase op ieder substraat. Deze groei- en bloeistimulator boordevol cruciale benodigdheden voor uw gewas, zorgt voor een gezond wortelstelsel en veroorzaakt een groeispurt van sterke vertakkingen. De Ata XL is ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en geeft mogelijk een organische geur af, dit heeft geen invloed op de werking van het ..
  Atami Ata XL is een complete mix van natuurlijke bestanddelen, mineralen, vitamines en aminozuren speciaal ontwikkeld voor zowel de groei- als de bloeifase op ieder substraat. Deze groei- en bloeistimulator boordevol cruciale benodigdheden voor uw gewas, zorgt voor een gezond wortelstelsel en veroorzaakt een groeispurt van sterke vertakkingen. De Ata XL is ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en geeft mogelijk een organische geur af, dit heeft geen invloed op de werking van het product en uw eindresultaat.

  Hoe Ata XL te gebruiken

  • Vanaf de 3e week van de groeifase tot aan de laatste week van de bloeifase toevoegen aan het voedingswater
  • Geschikt als toevoeging op de NPK-voeding voor het kweken op aarde, kokos en hydro.

  Dosering

  1 ml per liter leidingwater

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013837683654
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami Ata XL 5ltr
  AtamiAtami Ata XL 5ltr
  reviews

  Atami Ata XL is een complete mix van natuurlijke bestanddelen, mineralen, vitamines en aminozuren speciaal ontwikkeld voor zowel de groei- als de bloeifase op ieder substraat. Deze groei- en bloeistimulator boordevol cruciale benodigdheden voor uw gewas,

  Atami Ata XL is een complete mix van natuurlijke bestanddelen, mineralen, vitamines en aminozuren speciaal ontwikkeld voor zowel de groei- als de bloeifase op ieder substraat. Deze groei- en bloeistimulator boordevol cruciale benodigdheden voor uw gewas,..

  €70,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking