WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Bloomstimulator 120ml

BAC Bloeistimulator 120ml
Productomschrijving
Verzorg je planten met de BAC Bloeistimulator! Deze 120ml plantenvoeding is speciaal ontwikkeld om je bloemen en planten een boost te geven en het groeiproces te versnellen. Met een complete formule, vol essentiële voedingsstoffen en een hoge concentratie aan mineralen, vitamines en spoorelementen zorgt deze unieke oplossing ervoor dat je planten er gezond en sterk uitzien. Geschikt voor alle bloemen en planten, van kleine planten tot volwassen bomen. Waar wacht je nog op? Bestel nu de BAC B..

Verzorg je planten met de BAC Bloeistimulator! Deze 120ml plantenvoeding is speciaal ontwikkeld om je bloemen en planten een boost te geven en het groeiproces te versnellen. Met een complete formule, vol essentiële voedingsstoffen en een hoge concentratie aan mineralen, vitamines en spoorelementen zorgt deze unieke oplossing ervoor dat je planten er gezond en sterk uitzien. Geschikt voor alle bloemen en planten, van kleine planten tot volwassen bomen. Waar wacht je nog op? Bestel nu de BAC Bloeistimulator 120ml!

Biologisch, geschikt voor gebruik op aarde als substraat en ideaal voor zowel de groei- als bloeifase. De BAC Bloeistimulator is de perfecte voeding voor al je planten. Met de eenvoudige toepassing en zijn vermogen om de groei en bloei van je planten te verbeteren, zorgt dit product voor een betere kwaliteit en opbrengst. Of je het nu in je tuin of tuinbouw gebruikt, deze plantenvoeding is onmisbaar voor het verzorgen van je bloemen en planten. Haal vandaag nog de BAC Bloeistimulator 120ml in huis en houd je planten gezond en sterk!

Verbeterd groeiproces

De BAC Bloeistimulator is speciaal ontwikkeld om het groeiproces van je bloemen en planten te versnellen. Dankzij de complete formule boordevol essentiële voedingsstoffen, mineralen, vitamines en spoorelementen krijgen je planten een boost en zien ze er gezond en sterk uit. Deze plantenvoeding zorgt ervoor dat je planten optimaal kunnen groeien en zich ontwikkelen.

Verhoogde opbrengst

Dankzij de BAC Bloeistimulator behaal je een betere kwaliteit en opbrengst bij je bloemen en planten. De voeding bevat een hoge concentratie aan mineralen en voedingsstoffen, wat resulteert in gezondere en productievere planten. Of je nu een kleine plant in je tuin hebt of volwassen bomen in je boomgaard, deze plantenvoeding zorgt ervoor dat je een maximale opbrengst kunt behalen.

Geschikt voor alle bloemen en planten

De BAC Bloeistimulator is geschikt voor gebruik op alle bloemen en planten, ongeacht hun grootte of levensfase. Of je nu bloemen wilt laten bloeien in je tuin, groenten wilt kweken in je moestuin of fruitbomen wilt verzorgen, deze plantenvoeding past perfect bij al je planten. Met de BAC Bloeistimulator geef je al je planten de benodigde voedingsstoffen om te floreren en gezond te blijven.

  • Merk: BAC Bloeistimulator
  • EAN: 6221237259724
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
120

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Bloeistimulator 120ml
BACBAC Bloeistimulator 120ml
0 reviews

Verzorg je planten met de BAC Bloeistimulator! Deze 120ml plantenvoeding is speciaal ontwikkeld om je bloemen en planten een boost te geven en het groeiproces te versnellen. Met een complete formule, vol essentiële voedingsstoffen en een hoge concentratie

Verzorg je planten met de BAC Bloeistimulator! Deze 120ml plantenvoeding is speciaal ontwikkeld om je bloemen en planten een boost te geven en het groeiproces te versnellen. Met een complete formule, vol essentiële voedingsstoffen en een hoge concentratie

€36,95 Incl. btw
Toevoegen