WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC CalMag 1ltr

Productomschrijving
Introducing BAC CalMag 1L Plantenvoeding - de beste voeding voor uw planten! Deze speciale voeding bevat een unieke mix van calcium, magnesium en spoorelementen die uw planten versterken en ze er gezond en sterk uit laten zien. Het is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor alle soorten planten. Verwen uw planten vandaag nog met BAC CalMag! Ontdek BAC CalMag 1L Plantenvoeding - dé oplossing voor gezonde en bloeiende planten. Met essentiële voedingsstoffen zoals calcium en magnesium, ..

Introducing BAC CalMag 1L Plantenvoeding - de beste voeding voor uw planten! Deze speciale voeding bevat een unieke mix van calcium, magnesium en spoorelementen die uw planten versterken en ze er gezond en sterk uit laten zien. Het is eenvoudig te gebruiken en geschikt voor alle soorten planten. Verwen uw planten vandaag nog met BAC CalMag!

Ontdek BAC CalMag 1L Plantenvoeding - dé oplossing voor gezonde en bloeiende planten. Met essentiële voedingsstoffen zoals calcium en magnesium, bevordert deze voeding de groei en verbetert het de bloei van uw planten. U kunt erop vertrouwen dat BAC CalMag veilig is in gebruik en 100% biologisch afbreekbaar is. Geef uw planten de voeding die ze verdienen met BAC CalMag 1L Plantenvoeding.

Versterkt groei en bloei

BAC CalMag 1L Plantenvoeding bevat essentiële voedingsstoffen zoals calcium en magnesium die de groei en bloei van uw planten bevorderen. Calcium is belangrijk voor sterke celwanden, terwijl magnesium een cruciale rol speelt bij het produceren van chlorofyl, wat essentieel is voor fotosynthese en de energieproductie van de plant. Door uw planten te voeden met BAC CalMag, kunt u er zeker van zijn dat ze een gezonde groei vertonen en prachtige bloemen produceren.

Verbetert de weerstand tegen stress

Planten kunnen onderhevig zijn aan verschillende vormen van stress, zoals hitte, koude temperaturen, ziektes en plagen. BAC CalMag 1L Plantenvoeding helpt uw planten om beter bestand te zijn tegen deze stressfactoren. Het versterkt het immuunsysteem van de plant, waardoor deze beter in staat is om zich te verdedigen tegen schadelijke invloeden. Met BAC CalMag kunt u de weerstand van uw planten verbeteren en ervoor zorgen dat ze gezond blijven, zelfs in moeilijke omstandigheden.

100% biologisch afbreekbaar en veilig in gebruik

Bij BAC hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom is BAC CalMag 1L Plantenvoeding 100% biologisch afbreekbaar en veilig in gebruik. U kunt deze voeding met een gerust hart toepassen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schadelijke chemische stoffen die in uw tuin terechtkomen. BAC CalMag is een milieuvriendelijke keuze die ervoor zorgt dat uw planten gezond blijven, zonder het milieu te belasten.

  • Merk: BAC
  • EAN: 6221237259540
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
1000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC CalMag 1ltr
BACBAC CalMag 1ltr
0 reviews

Introducing BAC CalMag 1L Plantenvoeding - de beste voeding voor uw planten! Deze speciale voeding bevat een unieke mix van calcium, magnesium en spoorelementen die uw planten versterken en ze er gezond en sterk uit laten zien. Het is eenvoudig te gebruik

Introducing BAC CalMag 1L Plantenvoeding - de beste voeding voor uw planten! Deze speciale voeding bevat een unieke mix van calcium, magnesium en spoorelementen die uw planten versterken en ze er gezond en sterk uit laten zien. Het is eenvoudig te gebruik

€15,95 Incl. btw
Toevoegen