WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin DR240W R4.00

Morgen in huis

Secret Jardin Secret Jardin DR240W R4.00
Productomschrijving
De Secret Jardin Dark Room DR240W-R4 is de perfecte kweektent voor elke serieuze tuinierder die op zoek is naar de ideale omgeving om binnenshuis planten te kweken. Met afmetingen van 237x120x200cm biedt deze kweektent meer dan genoeg ruimte om al uw favoriete planten te laten gedijen. Het robuuste ontwerp van de tent zorgt voor voldoende stabiliteit en biedt een optimale omgeving waar uw planten optimaal kunnen groeien. De tent is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals canvas M400D Mylar..

De Secret Jardin Dark Room DR240W-R4 is de perfecte kweektent voor elke serieuze tuinierder die op zoek is naar de ideale omgeving om binnenshuis planten te kweken. Met afmetingen van 237x120x200cm biedt deze kweektent meer dan genoeg ruimte om al uw favoriete planten te laten gedijen. Het robuuste ontwerp van de tent zorgt voor voldoende stabiliteit en biedt een optimale omgeving waar uw planten optimaal kunnen groeien. De tent is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals canvas M400D Mylar en roestvrij stalen naadloze buizen- en hoekenbescherming, waardoor het ook een duurzame investering is. Al met al zal de Secret Jardin kweektent uw gaafste planten beschermen terwijl u de productie en de kwaliteit verkrijgbaar maakt.

Ruime Afmetingen

De Secret Jardin DR240W-R4 heeft een zeer ruime afmeting van 237cm x 120cm x 200cm, waardoor deze perfect is voor de groei en bloei van uw binnenplanten. Of u nu kweekt op kleinere schaal of meerdere planten tegelijk wilt verbouwen, de Secret Jardin kweektent biedt meer dan genoeg ruimte voor uw eigen situatie. Hiermee zou u, zelfs als beginnend tuinder, al snel uitgroeien tot meer gevorderde technieken voor het verkrijgen van hoge opbrengsten. Als u jarenlang wilt investeren in indoor-groeien, is de ruimte die deze tent biedt precies wat nodig is. De grote afmetingen behoudt uw gewas krachtig en gezond en zorgt voor krachtige oogsten met topkwaliteit.

Robuust Ontwerp

De Secret Jardin DR240W-R4 heeft niet alleen indrukwekkende afmetingen, de tent is ook gemaakt van duurzame materialen om de nodige stabiliteit te bieden. De platinestijl-stiksels zijn ontworpen om te voorkomen dat lightbelemmerende scheuren ontstaan, wij zorgen ervoor dat deze enkel binnen komt onder compleet doorbrekende installatiefouten. Dit dankzij het materiaal gemaakt van hoogwaardig R2.8 Mylar, het laat weinig gebeurtenissen ontkomen en generaliseerd powerchips om ze niet overbelasting te laten geven. De hoek en onderstuk basis is naadloos in elkaar uitgelegd met door een premium klasse 3/4mm stalen frameconstructie, wat deze tent nog aantrekkelijker en duurzamer maakt voor langdurige groei.

Diverse Mogelijkheden

In de Secret Jardin DR240W-R4 is versheid het sleutelwoord. En de tent komt met geavanceerde opstellingsluiken ontworpen om flexibiliteit optimaal in te delen, ze braden met gedimde breedversite tot ultra-uiterste om lichtproporietieschedeling betrouwbaar te optimaliseren tijdens hele cyclussen. Hierdoor kunt u de ingang van lichtstralen reguleren om de specifieke groeicyclus van uw plant te optimaliseren en de meest zoete potente wiet opbrengsten te verkrijgen, of andere bestemmings groene elementen inwegen. Het combineert alles voor het beschermen dan weer hoog geven van controles, terwijl u ook maximale opbrengst kunt bieden in minder tijd zonder verzorging schoonenerender hulpereenheden nodig te hebbende eg lege muren, onvervormd beheers tegen lichtbespaargeschillen, slimme snorkel spibles, koppel-geschikte waterdichte inlaatroosters, lus met ijzersterke ritsen, controle op discretieniveau en efficiënt management van de temperatuur.

  • Merk: Secret Jardin
  • Kleur: N/A
  • Afmetingen: 237cm x 120cm x 200cm
  • Gewicht: 31.7kg

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Dark Room 237 x 120 x 200 cm
Secret JardinSecret Jardin Dark Room 237 x 120 x 200 cm
0 reviews

De Secret Jardin Dark Room DR240W-R4 is de perfecte kweektent voor elke serieuze tuinierder die op zoek is naar de ideale omgeving om binnenshuis planten te kweken. Met afmetingen van 237x120x200cm biedt deze kweektent meer dan genoeg ruimte om al u

De Secret Jardin Dark Room DR240W-R4 is de perfecte kweektent voor elke serieuze tuinierder die op zoek is naar de ideale omgeving om binnenshuis planten te kweken. Met afmetingen van 237x120x200cm biedt deze kweektent meer dan genoeg ruimte om al u

€560,00€476,00 Incl. btw
Toevoegen