WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Organic PK Booster 1ltr

BAC Bio PK Booster 1L
Productomschrijving
BAC Bio PK Booster 1L Plantenvoeding bevordert het ontwikkelingsproces van je planten. Deze speciale voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die je plant nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Met BAC Bio PK Booster 1L krijgt je plant meer energie, waardoor het optimaal kan groeien en een maximale bloemkwaliteit kan bereiken. Daarnaast verhoogt het de weerstand tegen ziekten voor een sterk en gezond plant met meer energie. Bestel nu en maak je planten nog mooier! Met BAC Bio..

BAC Bio PK Booster 1L Plantenvoeding bevordert het ontwikkelingsproces van je planten. Deze speciale voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die je plant nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Met BAC Bio PK Booster 1L krijgt je plant meer energie, waardoor het optimaal kan groeien en een maximale bloemkwaliteit kan bereiken. Daarnaast verhoogt het de weerstand tegen ziekten voor een sterk en gezond plant met meer energie. Bestel nu en maak je planten nog mooier!

Met BAC Bio PK Booster 1L Plantenvoeding geef je jouw planten alles wat ze nodig hebben om te floreren. Dit krachtige product stimuleert het ontwikkelingsproces van je planten op een biologische manier. Gebruik tijdens de groei- en bloeifase en merk direct resultaat op in de groeisnelheid, de bloemkwaliteit en de algehele gezondheid van je planten. Investeer in de gezondheid van je planten en bestel BAC Bio PK Booster 1L vandaag nog!

Verbeterde groei en bloemkwaliteit

Met BAC Bio PK Booster 1L krijgen je planten een extra boost aan voedingsstoffen die nodig zijn voor hun groei en bloei. Deze plantenvoeding bevat essentiële voedingsstoffen zoals fosfor en kalium, die de groei en ontwikkeling van de planten bevorderen. Fosfor stimuleert de wortelontwikkeling, terwijl kalium helpt bij het vormen van sterke stelen en zorgt voor stevige en kleurrijke bloemen. Door het gebruik van BAC Bio PK Booster 1L zullen je planten sneller en gezonder groeien, met een verbeterde bloemkwaliteit als resultaat.

Verhoogde weerstand tegen ziekten

De speciale samenstelling van BAC Bio PK Booster 1L versterkt de natuurlijke weerstand van je planten tegen verschillende ziekten en plagen. Het verhoogt de productie van afweerstoffen in de plant, waardoor deze beter bestand is tegen aantastingen. Hierdoor worden je planten minder snel ziek en blijven ze langer gezond en sterk. Het versterken van de weerstand van je planten is niet alleen goed voor hun algehele gezondheid, maar zorgt er ook voor dat ze meer energie hebben om beter te groeien en te bloeien.

Biologisch en milieuvriendelijk

BAC Bio PK Booster 1L is een biologische plantenvoeding die op een milieuvriendelijke manier is samengesteld. Deze voeding maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke chemicaliën. Hierdoor is het veilig voor zowel jou als de omgeving. Door te kiezen voor BAC Bio PK Booster 1L geef je niet alleen je planten alles wat ze nodig hebben, maar draag je ook bij aan een gezond ecosysteem. Een win-win situatie voor jou en het milieu!

  • Merk: BAC Bio PK Booster 1L
  • EAN: 6221237259823
  • Biologisch- Ja
  • Voor substraat- Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
1000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Organic PK Booster 1ltr
BACBAC Organic PK Booster 1ltr
0 reviews

BAC Bio PK Booster 1L Plantenvoeding bevordert het ontwikkelingsproces van je planten. Deze speciale voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die je plant nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Met BAC Bio PK Booster 1L krijgt je plant meer energ

BAC Bio PK Booster 1L Plantenvoeding bevordert het ontwikkelingsproces van je planten. Deze speciale voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die je plant nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Met BAC Bio PK Booster 1L krijgt je plant meer energ

€38,95 Incl. btw
Toevoegen