WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Deense Bodems (106x33x10cm)

  Deliverytime

  G-Tools Deense Bodems (106x33x10cm)
  Productomschrijving
  De bodem van de rechthoekige kweekbak is 33 cm x 106 cm. Dit maakt de tank ideaal voor de drainage van hydrocultuursystemen. Deze bodems, gemaakt in Denemarken, zijn perfect voor getijden- of hydraulische systemen op tafelbladen. Bodemverzending is ook beschikbaar. Hierdoor sluit je het systeem eenvoudig aan op het water- en afvoersysteem. Wanneer planten worden geïrrigeerd via een druppelirrigatiesysteem,..

  De bodem van de rechthoekige kweekbak is 33 cm x 106 cm. Dit maakt de tank ideaal voor de drainage van hydrocultuursystemen. Deze bodems, gemaakt in Denemarken, zijn perfect voor getijden- of hydraulische systemen op tafelbladen. Bodemverzending is ook beschikbaar. Hierdoor sluit je het systeem eenvoudig aan op het water- en afvoersysteem. Wanneer planten worden geïrrigeerd via een druppelirrigatiesysteem, blijven overtollige voedingsstoffen onvermijdelijk in potten, borden of blokken. Deense bodem heeft diepe aflopende drainagegaten waardoor overtollig (voedings)water goed wegloopt en je planten niet in het water blijven staan.

  Specificaties:

  • Lengte: 33cm
  • Breedte: 106cm
  • Hoogte: 10cm
  • Gewicht: 2kg

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260010
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Deense Bodems (106x33x10cm)
  G-ToolsDeense Bodems (106x33x10cm)
  reviews

  De bodem van de rechthoekige kweekbak is 33 cm x 106 cm. Dit maakt de tank ideaal voor de drainage van hydrocultuursystemen. Deze bodems, gemaakt in Denemarken, zijn perfect voor getijden- of hydraulische systemen op tafelbladen. Bodemverzending is ook be

  De bodem van de rechthoekige kweekbak is 33 cm x 106 cm. Dit maakt de tank ideaal voor de drainage van hydrocultuursystemen. Deze bodems, gemaakt in Denemarken, zijn perfect voor getijden- of hydraulische systemen op tafelbladen. Bodemverzending is ook be..

  €29,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking