WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Metrop ROOT+ 1L

Metrop Metrop ROOT+ 1L
Productomschrijving
De ROOT+ Wortelstimulator van Metrop is een biologische en zeer hoogwaardige biokatalysator enzym booster. Deze combinatie aan voedings- en bouwstoffen zorgen ervoor dat het wortelstelsel, de stam en de bladeren zo efficiënt mogelijk groeien.Metrop ROOT+ EnzymenROOT+ bestaat uit enzymen uit de groepen Oxidoreductase, Transferase en Ligase. Deze stoffen hebben op microscopisch niveau het effect dat de mineralen zich sneller verplaatsen en op worden opgenomen en omge..
De ROOT+ Wortelstimulator van Metrop is een biologische en zeer hoogwaardige biokatalysator enzym booster. Deze combinatie aan voedings- en bouwstoffen zorgen ervoor dat het wortelstelsel, de stam en de bladeren zo efficiënt mogelijk groeien.

Metrop ROOT+ Enzymen

ROOT+ bestaat uit enzymen uit de groepen Oxidoreductase, Transferase en Ligase. Deze stoffen hebben op microscopisch niveau het effect dat de mineralen zich sneller verplaatsen en op worden opgenomen en omgezet worden in bouwstoffen. ROOT+ verhoogt hiermee dus ook de mineraal opname en zorgt voor een toereikende beschikbaarheid van mineralen als zink, calcium, magnesium en ijzer. Deze enzymen zijn simpelweg noodzakelijk voor bepaalde metabolische functies. Als u ROOT+ gebruikt zult u beter groeiende planten met intensere kleuren krijgen.

ROOT+ Wortelstimulator voordelen

Metrop ROOT+ volledig biologische wortelstimulator van zeer hoge kwaliteit met alle benodigde enzymen voor de groei van sterke en gezonde wortels op ieder substraat.
 • Bevordert explosieve wortelvorming
 • Zorgt voor verhoogde aanmaak van haarwortels
 • Verbeterd de weerstand tegen ziektes en stress
 • Versneld het metabolisme proces in de plant.

Hoe Metrop ROOT+ wortelstimulator te gebruiken

 • Vanaf de 1e dag van de groei, dagelijks meegeven voor 3 weken. 80ml/100L
 • Geef iedere dag water na behoefte.
 • Pas op voor overdosering.
 • Bewaar ROOT+ in het donker en vorstvrij.
 • Bij aanraking met de ogen in geconcentreerde vorm de ogen direct uitspoelen met water.
 • Goed schudden voor gebruik.
 • Metrop ROOT+ is biologisch afbreekbaar.

Productspecificaties

Categorie
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Metrop ROOT+ 1L
MetropMetrop ROOT+ 1L
0 reviews

De ROOT+ Wortelstimulator van Metrop is een biologische en zeer hoogwaardige biokatalysator enzym booster. Deze combinatie aan voedings- en bouwstoffen zorgen ervoor dat het wortelstelsel, de stam en de bladeren zo efficint mogelijk groeien.Metrop ROOT+ E

De ROOT+ Wortelstimulator van Metrop is een biologische en zeer hoogwaardige biokatalysator enzym booster. Deze combinatie aan voedings- en bouwstoffen zorgen ervoor dat het wortelstelsel, de stam en de bladeren zo efficint mogelijk groeien.Metrop ROOT+ E

€32,95 Incl. btw
Toevoegen