WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Silica Power 1ltr

BAC Silica Power 1L
Productomschrijving
BAC Silica Power 1L Plantenvoeding is de ideale oplossing om je planten optimaal te verzorgen. Deze speciaal ontworpen plantenvoeding geeft je planten de juiste hoeveelheid voeding, versterkt hun structuur en bouwt weerstand op tegen ziekten. Met de toevoeging van silica zullen je planten steviger staan en een langere levensduur hebben, terwijl de plantenvoeding zelf vrij is van bestrijdingsmiddelen en veilig in gebruik. Met BAC Silica Power 1L Plantenvoeding hoef je je geen zorgen mee..

BAC Silica Power 1L Plantenvoeding is de ideale oplossing om je planten optimaal te verzorgen. Deze speciaal ontworpen plantenvoeding geeft je planten de juiste hoeveelheid voeding, versterkt hun structuur en bouwt weerstand op tegen ziekten. Met de toevoeging van silica zullen je planten steviger staan en een langere levensduur hebben, terwijl de plantenvoeding zelf vrij is van bestrijdingsmiddelen en veilig in gebruik.

Met BAC Silica Power 1L Plantenvoeding hoef je je geen zorgen meer te maken over de gezondheid en kracht van je planten. Deze biologische plantenvoeding bevat geen schadelijke bestrijdingsmiddelen en is geschikt voor gebruik in de groei- en bloeifase van je planten. Met zijn eenvoudige en gemakkelijke gebruik biedt BAC Silica Power 1L Plantenvoeding een betere levensduur en gezondheid voor al je plantensoorten.

Verhoogt de gezondheid en kracht van planten

BAC Silica Power 1L Plantenvoeding is speciaal ontworpen om planten optimaal te voeden en hun gezondheid en kracht te verbeteren. De juiste hoeveelheid voedingsstoffen zorgt ervoor dat de planten alle benodigde voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om te groeien en bloeien. Dit resulteert in gezondere en sterkere planten met een betere weerstand tegen ziekten en plagen.

Versterkt de structuur van planten

De toevoeging van silica in BAC Silica Power 1L Plantenvoeding versterkt de structuur van planten, waardoor ze steviger staan en beter bestand zijn tegen de wind en andere stressfactoren. Een versterkte structuur betekent dat de planten beter in staat zijn om water en voedingsstoffen op te nemen en te transporteren naar de bladeren en wortels. Dit resulteert in een gezondere groei en ontwikkeling van de planten.

Verlengt de levensduur van planten

Door gebruik te maken van BAC Silica Power 1L Plantenvoeding kunnen planten een langere levensduur hebben. De toegevoegde silica helpt om de celwanden van de planten te versterken, waardoor ze minder snel beschadigd raken. Dit betekent dat de planten langer meegaan en langer kunnen genieten van een gezonde groei en bloei.

Biologisch en veilig in gebruik

BAC Silica Power 1L Plantenvoeding is volledig biologisch en vrij van schadelijke bestrijdingsmiddelen. Dit maakt het veilig voor gebruik in de groei- en bloeifase van planten, zonder schade aan te richten aan het milieu of de gezondheid van de planten. Door te kiezen voor biologische plantenvoeding, draag je bij aan een duurzame en milieuvriendelijke tuinbouwpraktijk.

  • Merk: BAC Silica Power 1L
  • EAN: 6221237259656
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
1000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Silica Power 1ltr
BACBAC Silica Power 1ltr
0 reviews

BAC Silica Power 1L Plantenvoeding is de ideale oplossing om je planten optimaal te verzorgen. Deze speciaal ontworpen plantenvoeding geeft je planten de juiste hoeveelheid voeding, versterkt hun structuur en bouwt weerstand op tegen ziekten. Met de toevo

BAC Silica Power 1L Plantenvoeding is de ideale oplossing om je planten optimaal te verzorgen. Deze speciaal ontworpen plantenvoeding geeft je planten de juiste hoeveelheid voeding, versterkt hun structuur en bouwt weerstand op tegen ziekten. Met de toevo

€36,95 Incl. btw
Toevoegen