WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  EPS LED Groei 1ltr

  Deliverytime

  EPS EPS LED Groei 1ltr
  Productomschrijving
  Complete meststof voor de groeifase maar dan met toevoeging speciaal als led verlichting wordt gebruikt. Mengverhouding 3-4 ml per liter water . Goed schudden voor gebruik . De EC-waarde ligt dan rond de 1,3 en 1,7 mS (kraanwater 20`C en 0,5 mS). De aanbevolen PH waarde is 5,8-6,2.Steeds met het gietwater meegeven. Geef iedere dag water naar behoefte.Overige aanwijzingen. Op kamertemperatuur, goed gesloten en donker bewaren. Buiten bereik van kinderen houden . Vermijd oog en huid..

  Complete meststof voor de groeifase maar dan met toevoeging speciaal als led verlichting wordt gebruikt. Mengverhouding 3-4 ml per liter water . Goed schudden voor gebruik . De EC-waarde ligt dan rond de 1,3 en 1,7 mS (kraanwater 20`C en 0,5 mS). De aanbevolen PH waarde is 5,8-6,2.
  Steeds met het gietwater meegeven. Geef iedere dag water naar behoefte.

  Overige aanwijzingen. Op kamertemperatuur, goed gesloten en donker bewaren. Buiten bereik van kinderen houden . Vermijd oog en huid contact . Niet geschikt voor consumptie. Samengesteld met basis grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Speciaal voor de sierteelt van pot en perkplanten (binnen en buiten). Inzetbaar voor de kweek op alle substraten. Houd uw irrigatie systeem schoon

  Deze voeding bevat . Magnesium (Mg), Sporen elementen, Anti stress middel, Chelaten , Vitamines, Aminozuren.Verkrijgbaar in 250 ml, 500 ml, 1 en 5 liter.

  Productspecificaties

  Merk
  EPS
  EAN
  6221237259946
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  EPS LED Groei 1ltr
  EPSEPS LED Groei 1ltr
  reviews

  Complete meststof voor de groeifase maar dan met toevoeging speciaal als led verlichting wordt gebruikt. Mengverhouding 3-4 ml per liter water . Goed schudden voor gebruik . De EC-waarde ligt dan rond de 1,3 en 1,7 mS (kraanwater 20`C en 0,5 mS). De aanbe

  Complete meststof voor de groeifase maar dan met toevoeging speciaal als led verlichting wordt gebruikt. Mengverhouding 3-4 ml per liter water . Goed schudden voor gebruik . De EC-waarde ligt dan rond de 1,3 en 1,7 mS (kraanwater 20`C en 0,5 mS). De aanbe..

  €33,80 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking