WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BioBizz Fish Mix 10 Liter

  Deliverytime

  BioBizz Fish Mix 10 Liter
  Productomschrijving
  Ben jij ook gek op groen in huis en/of in de tuin? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jouw planten de juiste voeding te geven. Als je graag wilt dat jouw planten optimaal groeien en bloeien, dan is BioBizz Fish Mix echt iets voor jou! Deze plantenvoeding bevat alle essentiële voedingsstoffen en heeft vele voordelen. Bovendien is het een milieuvriendelijke oplossing, zonder schadelijke stoffen. Als jij op zoek bent naar een effectief en duurzaam product, maak dan kennis met B..

  Ben jij ook gek op groen in huis en/of in de tuin? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jouw planten de juiste voeding te geven. Als je graag wilt dat jouw planten optimaal groeien en bloeien, dan is BioBizz Fish Mix echt iets voor jou! Deze plantenvoeding bevat alle essentiële voedingsstoffen en heeft vele voordelen. Bovendien is het een milieuvriendelijke oplossing, zonder schadelijke stoffen. Als jij op zoek bent naar een effectief en duurzaam product, maak dan kennis met BioBizz Fish Mix.

  Een krachtig en ecologisch verantwoord product

  Wat BioBizz Fish Mix 10 Liter uniek maakt, is de natuurlijke samenstelling op basis van visemulsie. Dit zorgt ervoor dat jouw planten precies krijgen wat ze nodig hebben. Je kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat BioBizz Fish Mix bijdraagt aan een gezonde en weelderige groei. Daarnaast wordt BioBizz Fish Mix geproduceerd met respect voor het milieu, zonder onnatuurlijke ingrediënten. Wanneer je kiest voorkwaliteit, kies je voor BioBizz Fish Mix 10 Liter - dé ideale voedselbron voor al jouw geliefde planten.

  1. Krachtige plantenvoeding voor optimale groei en opbrengst

  De BioBizz Fish Mix 10 Liter is een krachtige plantenvoeding die zorgt voor een optimale groei en opbrengst van uw gewassen. De vloeibare formulering bevat alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde ontwikkeling van de plant, zoals stikstof, fosfor en kalium. Deze voedingsstoffen dragen bij aan een sterke vegetatieve groei, bloemvorming en uiteindelijke oogst.

  2. Milieuvriendelijk en geen schadelijke stoffen

  De BioBizz Fish Mix 10 Liter is gemaakt van duurzame en natuurlijke ingrediënten. De hoofdingrediënt, visemulsie, wordt verkregen uit biologische viskwekerijen en zorgt voor een hoogwaardige en verantwoorde bron van voedingsstoffen voor uw planten. Er worden geen synthetische chemicaliën gebruikt in het productieproces van BioBizz Fish Mix 10 Liter, waardoor er geen schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen.

  3. Verbetert de bodemstructuur voor gezonde plantengroei

  Dankzij de organische samenstelling bevordert BioBizz Fish Mix 10 Liter ook de bodemgezondheid en –structuur. Het bevordert de ontwikkeling van nuttige bodembacteriën, wat zorgt voor een goede bodemstructuur, betere waterretentie en hogere weerbaarheid van uw planten. Een gezonde bodem met een juiste pH waarde is van essentieel belang voor het stimuleren van een optimale groei en opbrengst van uw gewassen.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262991
  Gewicht
  10000
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BioBizz Fish Mix 10ltr
  BiobizzBioBizz Fish Mix 10ltr
  reviews

  Ben jij ook gek op groen in huis en/of in de tuin? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jouw planten de juiste voeding te geven. Als je graag wilt dat jouw planten optimaal groeien en bloeien, dan is BioBizz Fish Mix echt iets voor

  Ben jij ook gek op groen in huis en/of in de tuin? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jouw planten de juiste voeding te geven. Als je graag wilt dat jouw planten optimaal groeien en bloeien, dan is BioBizz Fish Mix echt iets voor..

  €59,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking