WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 356mm 10 meter

Combi Connect Luchtslang 356mm 10 meter
Productomschrijving
De Combiconnect Luchtslang 254mm 10 meter is een hoogwaardige lucht transport slang die gemaakt is om tot 30 bar te weerstaan. Door de kracht en duurzaamheid van het product is het geschikt voor verschillende industrieën, zoals bijvoorbeeld in de landbouw en de bouw. Specificaties van de Combiconnect Luchtslang Het merk Combiconnect staat bekend om hun kwaliteitsvolle producten. De diameter van deze luchtslang is 254 mm wat perfect past voor toepassingen waarbij luchttransp..

De Combiconnect Luchtslang 254mm 10 meter is een hoogwaardige lucht transport slang die gemaakt is om tot 30 bar te weerstaan. Door de kracht en duurzaamheid van het product is het geschikt voor verschillende industrieën, zoals bijvoorbeeld in de landbouw en de bouw.

Specificaties van de Combiconnect Luchtslang

Het merk Combiconnect staat bekend om hun kwaliteitsvolle producten. De diameter van deze luchtslang is 254 mm wat perfect past voor toepassingen waarbij luchttransport nodig is. De lengte van deze map bedraagt ​​10 meter. Deze luchtdeksel is gemaakt van PVC materiaal wat ervoor zorgt dat het product bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Duurzaam PVC-materiaal

Bij het kiezen van de perfecte luchtslang, is materiaal de belangrijkste overweging. Gelukkig heeft Combiconnect gekozen voor hoogwaardige materialen en maakt deze luchtslang van duurzaam PVC-materiaal van topkwaliteit. Hierdoor is de slang bestand tegen wegwerpdruk, continue beweging en slijtage. Of u nu werkzaam bent in een commerciële of industriële omgeving, met deze sterke en betrouwbare luchtslang kunt u er zeker van zijn dat hij niet snel zal verslijten.

Flexibiliteit & Veelzijdigheid

De Combiconnect luchtslang heeft een diameter van 254 mm en is 10 meter lang. Met deze afmetingen hebt u voldoende flexibiliteit in uw project- wat de grootte van uw werkruimte ook is. Wat nog belangrijker is, is dat deze luchtslang veelzijdig genoeg is om overal gebruikt te worden- bijvoorbeeld in fabrieken, grote bouwprojecten, of andere professionele werkterreinen. Het maakt niet uit of u werkt aan airconditioningsystemen of industriële luchtcompressoren- met de Combiconnect Luchtslang heeft u altijd een duurzaam, betrouwbaar technisch component binnen handbereik.

Efficiënt materiaal gebruik

De Combiconnect Luchtslang is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en minimalisering van afval. De consistentie en kwaliteit van dit product worden ondersteund door het feit dat er geen afval of materiaaloverschot is bij het productieproces. Elk stuk van deze pijp is systematisch en efficiënt geproduceerd volgens hoge fabricagenormen die voldoen aan de gereguleerde voorschriften op het gebied van luchtdistributie. Hierdoor bent u er niet alleen van verzekerd dat u uw projecten met veiligheid, kracht en kwaliteit voltooit, maar voegt u tegelijkertijd een perfect milieubewust element toe aan uw werkomgeving- zonder dat u bang hoeft te zijn voor excessief overheadverspilling.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 356mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 356mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 356mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 356mm en als lengte 10 meter

€79,76 Incl. btw
Toevoegen