WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami Ata PK 13-14 1ltr

  Deliverytime

  Atami Atami Ata PK 13-14 1ltr
  Productomschrijving
  PK 13-14 van Atami bestaat uit Fosfor (p) en Kalium (K), deze twee samen vormen een gouden duo. PK 13-14 zorgt voor een sterk wortelstelsel en is geschikt voor vrijwel ieder gewas op de substraten aarde, cocos en hydro. Fosfor zorgt voor een verbeterd metabolisme en is noodzakelijk tijdens de bloeiperiode. Kalium heeft een plant nodig om voedingsstoffen en water door het lichaam te vervoeren, en heeft uiteindelijk grote invloed op de kwaliteit van uw plant en eindproduct. Ook kan de plant met be..
  PK 13-14 van Atami bestaat uit Fosfor (p) en Kalium (K), deze twee samen vormen een gouden duo. PK 13-14 zorgt voor een sterk wortelstelsel en is geschikt voor vrijwel ieder gewas op de substraten aarde, cocos en hydro. Fosfor zorgt voor een verbeterd metabolisme en is noodzakelijk tijdens de bloeiperiode. Kalium heeft een plant nodig om voedingsstoffen en water door het lichaam te vervoeren, en heeft uiteindelijk grote invloed op de kwaliteit van uw plant en eindproduct. Ook kan de plant met behulp van Kalium de suikerproductie regelen tijdens de bloei. PK 13-14 is goed voor ieder gewas en als u voor kwaliteit wilt gaan is het zelfs noodzakelijk Pk 13-14 te gebruiken. PK 13-14 is direct opneembaar door de plant en het bevat geen onverteerbare resten van plantaardig voedsel.

  Hoe PK 13-14 te gebruiken

  • 1e week van de bloeiperiode kunt u beginnen met PK 13-14 toe te voegen aan het voedingswater.
  • Tijdens de bloeifase mag u dagelijks gebruiken bij het bevloeien van uw planten.
  • Laatste week voordat u oogst, spoelt u het substraat met water en enzymen

  Dosering

  Opbouwen van 0.25 - 1.5ml per liter water

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013831765745
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami Ata PK 13-14 1ltr
  AtamiAtami Ata PK 13-14 1ltr
  reviews

  PK 13-14 van Atami bestaat uit Fosfor (p) en Kalium (K), deze twee samen vormen een gouden duo. PK 13-14 zorgt voor een sterk wortelstelsel en is geschikt voor vrijwel ieder gewas op de substraten aarde, cocos en hydro. Fosfor zorgt voor een verbeterd met

  PK 13-14 van Atami bestaat uit Fosfor (p) en Kalium (K), deze twee samen vormen een gouden duo. PK 13-14 zorgt voor een sterk wortelstelsel en is geschikt voor vrijwel ieder gewas op de substraten aarde, cocos en hydro. Fosfor zorgt voor een verbeterd met..

  €10,25 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking