WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BioGreen Verwarmingsmat 40x75cm (65W)

Biogreen BioGreen Verwarmingsmat 40x75cm (65W)
Productomschrijving
De Bio Green Aluminium Verwarmingsmat is ideaal voor het verwarmen van uw kweekpotten of de bodem van uw kweekruimte. Ook is de mat zeer geschikt voor kweektafels en kweekkasten, door de vele beschikbare formaten matten bied BIO Green voor ieder mogelijke kweekruimte een bijbehorende verwarmingsmat. De verwarmingsmat is een verwarmingskabel met een beschermende aluminium laag. In de mat zit ook een teflon coating verwerkt voor nog meer bescherming en isolatie. Zo wordt de warmte gelijkmatig v..

De Bio Green Aluminium Verwarmingsmat is ideaal voor het verwarmen van uw kweekpotten of de bodem van uw kweekruimte. Ook is de mat zeer geschikt voor kweektafels en kweekkasten, door de vele beschikbare formaten matten bied BIO Green voor ieder mogelijke kweekruimte een bijbehorende verwarmingsmat. De verwarmingsmat is een verwarmingskabel met een beschermende aluminium laag. In de mat zit ook een teflon coating verwerkt voor nog meer bescherming en isolatie. Zo wordt de warmte gelijkmatig verspreid en ontstaan er geen hotspots.

Deze verwarmingsmat biedt tal van voordelen. Het verbruik bedraagt 65W, terwijl de afmeting 40x75cm is. De temperatuurbereik is 0-40ºC, met een IP waarde van IP64. De matten zijn goedgekeurd met een CE keuring en worden geleverd met een thermostaat. Bovendien geldt voor de matten een garantietermijn van 3 jaar.

Hoe werkt een Verwarmingsmat?

De Bio Green Aluminium Verwarmingsmat bevat een koperdraad met een aluminium en teflon coating, wat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid en er geen hotspots ontstaan. De mat is voorzien van een thermostaat voor optimale temperatuurregeling en heeft een verbruik van maximaal 65W of 85W, afhankelijk van de grootte van de mat.

De mat is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor deze geschikt is voor iedere kweekruimte. De matten hebben een IP waarde van 64 en zijn CE gekeurd, wat betekent dat de mat veilig is om te gebruiken. Daarnaast is de Bio Green Aluminium Verwarmingsmat voorzien van een garantieperiode van 3 jaar.

Voordelen van de Biogreen Verwarmingsmat

Een aluminium verwarmingsmat heeft vele voordelen ten opzichte van andere verwarmingsmethoden. Ten eerste is de mat veel veiliger doordat de kabel verpakt zit in een beschermende laag. Daarnaast zorgt de teflon coating ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid en kunnen hotspots worden voorkomen. Deze verwarmingsmat is ook bij uitstek geschikt voor het verwarmen van kweekpotten, kweektafels of een kweekkast. De verwarmingsmat is gemaakt van een stevige aluminium laag en is voorzien van een Teflon coating wat voor extra bescherming en isolatie zorgt. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verspreid en ontstaan er geen hotspots. Ook heeft u de keuze uit verschillende maten waardoor de verwarmingsmat zich aanpast aan iedere kweekruimte, met een temperatuurbereik tussen 0-40°C. Verder heeft de verwarmingsmat een verbruik van 65W en wordt hij geleverd met een thermostaat en een drie jaar garantie.

Omdat de matten door middel van een thermostaat bediend kunnen worden, kunt u de temperatuur precies afstellen naar de gewenste waarde. Hierdoor is de mat het meest energ

Tips voor optimaal gebruik

Om ervoor te zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van de Bio Green Aluminium verwarmingsmat is het belangrijk dat je rekening houdt met het volgende:

  • Zorg ervoor dat de verwarmingsmat goed aansluit to de bodem van je kweekruimte.
  • Houd rekening met de afmetingen van de verwarmingsmat en het aantal potten dat je wilt kweken.
  • Installeer de verwarmingsmat volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing.
  • Gebruik alleen de thermostaat van Bio Green om de verwarmingsmat aan te sturen

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BioGreen Verwarmingsmat 40x75cm (65W)
BiogreenBioGreen Verwarmingsmat 40x75cm (65W)
0 reviews

De BIO Green Aluminium Verwarming mat is ideaal voor het verwarmen van uw kweekpotten of de bodem van uw kweekruimte. Ook is de mat zeer geschikt voor kweektafels en kweekkasten, door de vele beschikbare maten matten bied BIO Green voor ieder mogelijke kw

De BIO Green Aluminium Verwarming mat is ideaal voor het verwarmen van uw kweekpotten of de bodem van uw kweekruimte. Ook is de mat zeer geschikt voor kweektafels en kweekkasten, door de vele beschikbare maten matten bied BIO Green voor ieder mogelijke kw

€129,95 Incl. btw
Toevoegen