WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Lumatek ZEUS 1000w Xtreme PPFD Co2

Direct leverbaar

Productomschrijving
Kracht krijgt een nieuwe dimensie als het gaat om LED-verlichting. Met de Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 legt Lumatek de lat hoger dan ooit tevoren. Het is de krachtigste LED kweeklamp op de markt, ontworpen voor een dekking van 1,5 x 1,5 meter. Met de CO2-suppletie bereikt de lamp optimale efficiëntie en resultaten. Het meest heldere wordt dan nog een stap helderder. De Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 is een topklasse LED-lichtbalk op basis van een lineair armatuur met meerdere lichtbalken. Die pro..

Kracht krijgt een nieuwe dimensie als het gaat om LED-verlichting. Met de Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 legt Lumatek de lat hoger dan ooit tevoren. Het is de krachtigste LED kweeklamp op de markt, ontworpen voor een dekking van 1,5 x 1,5 meter. Met de CO2-suppletie bereikt de lamp optimale efficiëntie en resultaten. Het meest heldere wordt dan nog een stap helderder. De Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 is een topklasse LED-lichtbalk op basis van een lineair armatuur met meerdere lichtbalken. Die produceren extreem hoge PPF-niveaus van 2925 µmol/s en zorgen voor een zeer hoog rendement tot 2,9 umol/J. Let op: het rendement van dit armatuur hangt af van de gebruikte ingangsspanning.

Extreem hoge lichtintensiteit

Lumatek geldt als absolute pionier als het gaat om innovatieve, modulaire en magnetische LED-lichtbalken. Die naam maken ze met de Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 meer dan waar. De verlichting maakt LED een meer dan geloofwaardige optie voor telers die zoeken naar een hoog rendement op hun investering. De full-spectrum tuinbouw LED-oplossingen van Lumatek combineren ultieme lichtkwaliteit (spectra) met de hoogste lichtkwantiteit (intensiteit en duur) die er beschikbaar is. Bovendien zorgt de verlichting voor een gelijkmatige lichtverdeling en uniforme spreiding. De Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 garandeert een extreem hoge lichtintensiteit als er gebruik gemaakt wordt van extra CO2. Dit biedt mogelijkheden om te kweken op een gebied van 1,5 x 1,5 meter, met korte afstanden tussen de LED-verlichting en de te kweken gewassen.

Meer rendement dankzij Co2 (kooldioxide-suppletie)

Het is mogelijk om de Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 te gebruiken zonder CO2-suppletie. In dat geval is het belangrijk om een grotere afstand aan te houden tussen het bladerdak en de verlichting. Dat garandeert het optimale PPDF-niveau, in overeenstemming met het groeistadium van de gewassen. Het is op die manier mogelijk een gebied tot 1,8 x 1,8 meter te dekken, al ligt het PPFD-niveau in dat geval lager. Met de suppletie van CO2 voor het gebruik van de Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 neemt de opbrengst van de gewassen aanzienlijk toe. Een goede richtlijn hiervoor is dat wanneer u het PPFD-niveau van 1000 µmol/s/m2 overschrijdt, u een 1:1 verhouding aan CO2 PPM toevoegt, tot maximaal 1500. Tip: het is verstandig om met maximaal 1400 PPM te starten, om de werking daarvan te controleren.

Lumileds & Osram LED

De Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 is onderdeel van de nieuwe Zeus-productlijn. Deze combineert de hoogwaardige drivers van Lumatek met de topbin-LED’s van Lumileds en Osram. Dit creëert een lichtbron met het volledige spectrum, ideaal voor de kweek van groenten en bloemen. Daarnaast kenmerkt de lijn zich door de nieuwe Clear Glue-beschermhoestechnologie op de LED-balken. Dit resulteert in maar liefst 99% lichtdoorlatendheid, dus praktisch zonder lichtverlies. Bovendien verlengt dit de levensduur van de diodes, biedt het extra bescherming tegen corrosie en garandeert het een IP65-waterdicht systeem. Tip: reinigen voor het basisonderhoud kan met een vochtige (katoenen) doek.

Uw Lumatek extern aansturen

Ten slotte is het mogelijk om de Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 extern aan te sturen met de Lumatek digitale verlichtingscontroller Digital Panel Plus 2.0. Dat biedt mogelijkheden voor lichttiming, automatisch dimmen (in stappen van 1%), temperatuurbeveiliging en zonsopgang- en zonsondergangmodus voor maximaal 100 armaturen per controller. Daarnaast is het mogelijk om de Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 aan te sturen met ieder ander besturingssysteem met een 0-10V uitgangssignaal. Zelfs als de universele controller een RJ-poortinterface heeft zijn er mogelijkheden, dankzij de signaalomvormer van RJ naar 0-10V die u daarvoor kunt toepassen.

Productspecificaties

Model
Xtreme PPFD Co2
Verbruik
1025 watt
Footprint
150 x 150 cm
Merk leds
Osram en Philips
PPE
2.9 μmol/j
PPF
2925 umol/S

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Lumatek ZEUS 1000w Xtreme PPFD
LumatekLumatek ZEUS 1000w Xtreme PPFD
0 reviews

Verbruik: 1000 watt | Footprint: 150x150cm | PPE: 2.9 μmol/j | Full-spectrum

Verbruik: 1000 watt | Footprint: 150x150cm | PPE: 2.9 μmol/j | Full-spectrum

€1.795,99€1.599,95 Incl. btw
Toevoegen