WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Bluelab KCl Vloeistof

  Deliverytime

  Bluelab Bluelab KCl Vloeistof
  Productomschrijving
  Om uw Bluelab pH Probes, pennen en sondes in optimale staat te behouden bewaart u deze in de Bluelab KCI vloeistof. De pH apparatuur zijn gevoelige en fragiele instrumenten welke niet heel lang meegaan. Om de levensduur te bevorderen moet u deze goed onderhouden en bewaren. Het is belangrijk om de pH producten te bewaren in de KCI-vloeistof om ervoor te zorgen dat deze niet uitdrogen. Vul de opberg dop van de pH sondes met KCI-vloeistof en doe deze op de pH probe en bewaar deze onderste boven. O..
  Om uw Bluelab pH Probes, pennen en sondes in optimale staat te behouden bewaart u deze in de Bluelab KCI vloeistof. De pH apparatuur zijn gevoelige en fragiele instrumenten welke niet heel lang meegaan. Om de levensduur te bevorderen moet u deze goed onderhouden en bewaren. Het is belangrijk om de pH producten te bewaren in de KCI-vloeistof om ervoor te zorgen dat deze niet uitdrogen. Vul de opberg dop van de pH sondes met KCI-vloeistof en doe deze op de pH probe en bewaar deze onderste boven. Op deze manier haalt u het uiterste uit de levensduur van de ph producten.

  De KCI-vloeistof is geschikt als navul vloeistof.

  Geschikt voor:

  Bluelab pH Pen
  Bluelab Soil pH Pen
  Bluelab pH Probe
  Bluelab Soil pH Probe

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262007
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Bluelab KCl Vloeistof
  BluelabBluelab KCl Vloeistof
  reviews

  Om uw Bluelab pH Probes, pennen en sondes in optimale staat te behouden bewaart u deze in de Bluelab KCI vloeistof. De pH apparatuur zijn gevoelige en fragiele instrumenten welke niet heel lang meegaan. Om de levensduur te bevorderen moet u deze goed onde

  Om uw Bluelab pH Probes, pennen en sondes in optimale staat te behouden bewaart u deze in de Bluelab KCI vloeistof. De pH apparatuur zijn gevoelige en fragiele instrumenten welke niet heel lang meegaan. Om de levensduur te bevorderen moet u deze goed onde..

  €19,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking