WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Mars Hydro Kweektent 120x60x180 cm

Niet op voorraad

Productomschrijving
De Mars Hydro Kweektent 120x60x180 cm is een professionele en hoogwaardige kweektent voor indoor tuinieren op zijn best. Met een afmeting van 120x60 cm en een hoogte van 180 cm biedt deze kweektent voldoende ruimte voor het kweken van je favoriete planten zonder dat ze belemmerd worden in hun groei. Het canvas van 1680D zorgt voor de perfecte isolatie en duurzaamheid, terwijl de draagkracht van 50 kg voldoende robuustheid biedt om al je groene schatten veilig te houden. Deze kweektent is het ..

De Mars Hydro Kweektent 120x60x180 cm is een professionele en hoogwaardige kweektent voor indoor tuinieren op zijn best. Met een afmeting van 120x60 cm en een hoogte van 180 cm biedt deze kweektent voldoende ruimte voor het kweken van je favoriete planten zonder dat ze belemmerd worden in hun groei. Het canvas van 1680D zorgt voor de perfecte isolatie en duurzaamheid, terwijl de draagkracht van 50 kg voldoende robuustheid biedt om al je groene schatten veilig te houden. Deze kweektent is het ideale middel om maximale opbrengsten en kwaliteit te behalen bij het binnenshuis kweken van planten.

Extra ruimte voor plantengroei

De Mars Hydro Kweektent 120x60x180 cm biedt voldoende ruimte voor het kweken van je favoriete planten zonder dat ze belemmerd worden in hun groei. Met een afmeting van 120x60 cm en een hoogte van 180 cm heb je genoeg plek om meerdere planten tegelijkertijd te laten groeien. Deze extra ruimte zorgt ervoor dat de wortels zich vrij kunnen ontwikkelen en de planten zich volledig kunnen uitspreiden om een maximale opbrengst te garanderen.

Uitstekende isolatie en duurzaamheid

Het canvas van de Mars Hydro Kweektent is gemaakt van 1680D materiaal, wat resulteert in een uitstekende isolatie en duurzaamheid. Dit sterke en dikke materiaal helpt de temperatuur en luchtvochtigheid binnenin de tent stabiel te houden, wat cruciaal is voor een succesvolle plantengroei. Het beschermt ook de planten tegen extreme temperatuurschommelingen en de invloeden van de omgeving, waardoor ze de beste omstandigheden hebben om te floreren.

Hoge draagkracht voor veiligheid en bescherming

De Mars Hydro Kweektent heeft een draagkracht van 50 kg, waardoor je al je groene schatten veilig kunt houden. Dankzij de stevige constructie kunnen zware ledlampen en andere kweekapparatuur gemakkelijk worden opgehangen zonder het risico dat ze vallen en schade veroorzaken. Daarnaast biedt de sterke draagkracht een extra beschermingslaag tegen onverwachte druk of impact, wat van cruciaal belang is om je waardevolle planten te behoeden voor potentieel gevaarlijke situaties.

Maximaliseer opbrengst en kwaliteit

De Mars Hydro Kweektent is het ideale middel om maximale opbrengsten en kwaliteit te behalen bij het binnenshuis kweken van planten. Dankzij de juiste isolatie, regeling van temperatuur en luchtvochtigheid, en de ruime afmetingen kunnen de planten zich optimaal ontwikkelen en floreren. De kweektent biedt de perfecte omstandigheden om optimale groei, bloei en vruchtvorming te bevorderen, wat resulteert in een verhoogde opbrengst aan gezonde en volwassen planten. Dit stelt plantenliefhebbers in staat om ongeacht het seizoen, continu verse groenten, kruiden en bloemen te kweken in de beste kwaliteit.

  • Merk: Mars Hydro
  • Afmeting: 120x60 cm
  • Hoogte: 180 cm
  • Canvas: 1680D

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten
Gewicht
205

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Mars Hydro kweektent 120x60x180 cm
Mars HydroMars Hydro kweektent 120x60x180 cm
0 reviews

• Afmeting: 120x60cm • Hoogte: 180cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 50kg

• Afmeting: 120x60cm • Hoogte: 180cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 50kg

€204,95 Incl. btw
Bekijken