WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab PH & EC Onderhoudskit

Bluelab Bluelab PH & EC Onderhoudskit
Productomschrijving
Deze Care Kit bevat alles wat u nodig heeft om uw PH meter schoon en in optimale staat te houden. De pH probe moet regelmatig worden schoongemaakt en opnieuw gekalibreerd worden. Deze kit bevat alle apparatuur om dit goed te kunnen doen. De kit wordt geleverd met: instructies, 20ml eenmalig gebruik ijkvloeistof (2 voor pH 7,0 en 2 voor pH 4,0), 3 plastic buisjes, probe cleaner en een tandenborstel voor het schoonmaken.Bluelab EC Probe Care KitDeze onderhoudskit special ..
Deze Care Kit bevat alles wat u nodig heeft om uw PH meter schoon en in optimale staat te houden. De pH probe moet regelmatig worden schoongemaakt en opnieuw gekalibreerd worden. Deze kit bevat alle apparatuur om dit goed te kunnen doen. De kit wordt geleverd met: instructies, 20ml eenmalig gebruik ijkvloeistof (2 voor pH 7,0 en 2 voor pH 4,0), 3 plastic buisjes, probe cleaner en een tandenborstel voor het schoonmaken.

Bluelab EC Probe Care Kit

Deze onderhoudskit special ontworpen voor het onderhouden van uw Bluelab EC Probe bevat alles wat u nodig heeft om uw EC Probe in optimale staat te houden. De kit bevat: Schoonmaak instructies, 2 x 20ml 2.77 EC vloeistof voor eenmaal gebruik, 1 plastic buisje, Bluelab EC Cleaner en tool om de EC probe schoon te maken.

De beste meet apparatuur

Bluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden vooral gebruikt door grote kassen en tuinbouwbedrijven. De meters behoren tot de absolute topklasse voor het ijken en meten van pH- en EC-waardes. Bluelab heeft deze hoogwaardige meetapparatuur speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een kweekomgeving en is hierop afgestemd. Vrijwel alle meters en toebehoren zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje.

Waarom pH meten

Planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de waardes van uw voedingswater en watervoorraad. Met de Bluelab Combo Meter Plus meet u gemakkelijk de waardes van uw kweekruimte.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab PH & EC Onderhoudskit
BluelabBluelab PH & EC Onderhoudskit
0 reviews

Deze Care Kit bevat alles wat u nodig heeft om uw PH meter schoon en in optimale staat te houden. De pH probe moet regelmatig worden schoongemaakt en opnieuw gekalibreerd worden. Deze kit bevat alle apparatuur om dit goed te kunnen doen. De kit wordt gele

Deze Care Kit bevat alles wat u nodig heeft om uw PH meter schoon en in optimale staat te houden. De pH probe moet regelmatig worden schoongemaakt en opnieuw gekalibreerd worden. Deze kit bevat alle apparatuur om dit goed te kunnen doen. De kit wordt gele

€26,95 Incl. btw
Toevoegen