WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Lumatek Dual Spectrum 1000W HPS lamp

Lumatek Lumatek Dual Spectrum 1000W HPS lamp
Productomschrijving
De Lumatek HPS Lamp 1000W 240V is een krachtige lamp die speciaal ontworpen is voor de optimale groei van planten. De lamp maakt gebruik van keramische arc tube technologie en een specifiek samengesteld gasmengsel om zo een spectrale output te creëren die ideaal is voor gezonde plantengroei. Het PCA keramische arc tube maakt het mogelijk dat de lamp op hogere interne temperaturen kan werken, waardoor de kleurreproductie, output en efficiëntie toenemen. De chemische mix in de tube blijft sta..

De Lumatek HPS Lamp 1000W 240V is een krachtige lamp die speciaal ontworpen is voor de optimale groei van planten. De lamp maakt gebruik van keramische arc tube technologie en een specifiek samengesteld gasmengsel om zo een spectrale output te creëren die ideaal is voor gezonde plantengroei. Het PCA keramische arc tube maakt het mogelijk dat de lamp op hogere interne temperaturen kan werken, waardoor de kleurreproductie, output en efficiëntie toenemen. De chemische mix in de tube blijft stabiel gedurende de levensduur van de lamp, waardoor de kleurconsistentie en PAR/PPF niveau behouden blijven. De Pulse-start technologie zorgt voor een snellere start- en herstarttijd, een langere levensduur en een beter behoud van lumen.

Optimaal spectrum voor gezonde plantengroei

Met een kleurtemperatuur (CCT) van 2000K en een lampvermogen van 1000W is de Lumatek HPS Lamp krachtig genoeg om de optimale condities te bieden voor een gezond ecosysteem voor zijn planten. De lamp produceert een verbazingwekkende lichtopbrengst van 130000 lumen om de groei van de planten naar grotere hoogten te stimuleren. Door het rationele systeem van de lamp wordt de hitte buiten bereik gehouden elle luchtcirculatie efficiënt onder stolen gezet , wat resulteert in hogere niveaus van fotosynthetisch actieve straling (PAR). Of u nu in bezit bent van een kleine of grote kweekomgeving, de Lumatek HPS Lamp is de standaard voor kwaliteit en betrouwbaar productontwerp – gemaakt om de gezonde groei van uw planten te garanderen. Lumatek 1000W 240V Controllable ballast wordt geproduceerd met behulp van specifieke, natuurlijke stoffen die zorgen voor een optimaal spectrum voor gezonde plantengroei. Deze lamp maakt gebruik van hoogwaardige keramische arc tube technologie waardoor het mogelijk is om op hogere interne temperaturen te werken. Dit verhoogt kleurweergave, output en efficiëntie wat helpt bij het creëren van gezonde planten.

  • Merk: Lumatek
  • Kleurtemperatuur (CCT): 2000K
  • Lampvermogen: 1000W
  • Lichtopbrengst (lumen): 130000

Kleurbehoud en duurzaamheid

De PCA-keramische arc tube van deze lamp geeft het voordeel van consistentie in kleurbehoud gedurende de levensduur van de lamp samen met langere duurzaamheid. Dit betekent dat er . optimaal kleurbehoud mogelijk is samen met optimale PAR/PPF niveaus. Bovendien stimuleert deze functie lumenonderhoud op lange termijn en zorgt het voor sterkere kleurconsistentie in het spectrumbereik. De Lumatek HSP lamp gebruikt de pulse-start technologie, dat helpt met efficienter functioneren van de lamp en ook zorgt het voor snellere start- en hersteltijden. Dit bespaart tijd en zorgt voor een totale stijging van de levensduur van lampen in het sprectrumbereik. op deze manier kunnen gebruikers alleen de beste functionaliteiten verwachten van deze lamp.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Lumatek Dual Spectrum 1000W HPS lamp
LumatekLumatek Dual Spectrum 1000W HPS lamp
0 reviews

De Lumatek HPS Lamp 1000W 240V is een krachtige lamp die speciaal ontworpen is voor de optimale groei van planten. De lamp maakt gebruik van keramische arc tube technologie en een specifiek samengesteld gasmengsel om zo een spectrale output te creëren die

De Lumatek HPS Lamp 1000W 240V is een krachtige lamp die speciaal ontworpen is voor de optimale groei van planten. De lamp maakt gebruik van keramische arc tube technologie en een specifiek samengesteld gasmengsel om zo een spectrale output te creëren die

€59,95 Incl. btw
Toevoegen