WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Plagron Vita Start 1 Liter

Morgen bezorgd

Plagron Plagron Vita Start 1 Liter
Productomschrijving
Plagron Universal Vita Start 1LOm de groei van voor zaailingen, stekken en moederplanten optimaal te stimuleren gebruik je Vita Start van Plagron. Vita Start is een vloeibare vitaminen spray en groeistimulator met een zeer uiteenlopende werking. Het zorgt namelijk voor een groot en sterk wortelstelsel, verhoogt de weerstand en zorgt voor een versnelde opname van voedingsstoffen. Vita Start zorgt ook voor een snellere celdeling wat resulteert in meer vertakkingen en s..

Plagron Universal Vita Start 1L

Om de groei van voor zaailingen, stekken en moederplanten optimaal te stimuleren gebruik je Vita Start van Plagron. Vita Start is een vloeibare vitaminen spray en groeistimulator met een zeer uiteenlopende werking. Het zorgt namelijk voor een groot en sterk wortelstelsel, verhoogt de weerstand en zorgt voor een versnelde opname van voedingsstoffen. Vita Start zorgt ook voor een snellere celdeling wat resulteert in meer vertakkingen en scheuten, waardoor je een hogere opbrengst aan stekken kunt verkrijgen per moederplant.

Kenmerken:

· Stimuleert en versnelt de groei en bloei van planten
· Verhoogt de weerstand
· Zorgt voor een versnelde opname van voedingsstoffen
· Stimuleert de productie van nieuwe bladeren
· Stimuleert vertakking en vruchtvorming

Samenstelling:

Bietenvinasse en aminozuren. Organische NPK-meststof(6-0-5). 6,3% Stikstof totaal (N) waarvan 6,3% organische gebonden stikstof, 4,8% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

Gebruiksaanwijzing:

Wekelijks te gebruiken. Voor gebruik het middel goed schudden. Gebruik 1 ml Vita Start per 1 liter water (1:1000). Besproei de plant totdat deze druipnat is van de voedingsoplossing. Na vermengen met water is de maximaal 24 uur houdbaar.

Eigenschappen

NPK-meststof (6-0-3)

Verpakking

Vita Start is verkrijgbaar in 100 ml, 250 ml, 500 ml & 1 liter fles.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Plagron's Vita Start 1L
PlagronPlagron's Vita Start 1L
0 reviews

Plagron Universal Vita Start 1LOm de groei van voor zaailingen, stekken en moederplanten optimaal te stimuleren gebruik je Vita Start van Plagron. Vita Start is een vloeibare vitaminen spray en groeistimulator met een zeer uiteenlopende werking. Het zorgt

Plagron Universal Vita Start 1LOm de groei van voor zaailingen, stekken en moederplanten optimaal te stimuleren gebruik je Vita Start van Plagron. Vita Start is een vloeibare vitaminen spray en groeistimulator met een zeer uiteenlopende werking. Het zorgt

€47,25€42,95 Incl. btw
Toevoegen