WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Spectrum King SK602

2-3 werkdagen

Spectrum King Spectrum King SK602
Productomschrijving
De Spectrum KING LED SK602 is met afstand de sterkste led-kweeklamp die er op het moment te koop is. Het is de opvolger van de (ook al indrukwekkende) SK600. Met enkele veranderingen en verbeteringen is het Spectrum gelukt een nog betere, nog sterkere lamp te leveren dan zijn voorganger al was. Met het vernieuwde koelingssysteem en de nieuwste CREE-leds is dit absoluut het paradepaartj..

De Spectrum KING LED SK602 is met afstand de sterkste led-kweeklamp die er op het moment te koop is. Het is de opvolger van de (ook al indrukwekkende) SK600. Met enkele veranderingen en verbeteringen is het Spectrum gelukt een nog betere, nog sterkere lamp te leveren dan zijn voorganger al was. Met het vernieuwde koelingssysteem en de nieuwste CREE-leds is dit absoluut het paradepaartje van Spectrum.


De krachtige Spectrum KING LED SK602

Het is geen verrassing dat ledlampen steeds krachtiger worden, maar Spectrum krijgt het toch voor elkaar om indruk te maken met de hoeveelheid licht die de Spectrum KING LED SK602 kan realiseren. Met de CREE-leds geeft de SK602+ wel 15 tot 20 procent meer licht dan het vorige model – wat neerkomt op een indrukwekkende footprint van wel zes vierkante meter. Met een verbruik van 640 Watt wordt het equivalent geleverd van een HPS-lamp van 1300 Watt. Indrukwekkend dus.

Kunstmatig zonlicht

Spectrum probeert met zijn lampen het natuurlijke zonlicht na te bootsen. Anders dan andere merken, die redeneren dat een combinatie van rood en blauw licht ideaal is voor planten, vindt Spectrum dat een full-spectrum wit zonlicht het allerbeste is voor planten – dat is immers wat ze uit de natuur gewend zijn. Met de SK602+ komt Spectrum daar zeer dicht bij in de buurt. Verwacht dus een flinke opkikker voor je planten, die zich midden in de schijnende zon zullen wanen.

Extra functies

De Spectrum KING LED SK602 zit tjokvol extra snufjes. Het meest opvallend is dat de SK602 kan worden aangesloten op een Remote Power System, waarmee je meerdere led-installaties kunt programmeren om op elkaar in te spelen. Hiermee kan bijvoorbeeld een zonsopgang of -ondergang nagemaakt worden. Daarmee is het creëren van een natuurlijke lichtomgeving in de kas dichter bij dan ooit.

Specificaties:

-Werkelijk verbruik: 610 - 640 watt
-Vergelijkbaar met: 1000 watt double ended HPS

-Hanghoogte:minimaal 61 cm
-Reikwijdte: 243 x 243 cm
-Levensduur: +75.000 uur
-Gewicht: 9,2 kg
-Afmeting: 54 x 26 x 18 cm

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Spectrum King SK602
Spectrum KingSpectrum King SK602
0 reviews

De Spectrum KING LED SK602 is met afstand de sterkste led-kweeklamp die er op het moment te koop is. Het is de opvolger van de (ook al indrukwekkende) SK600. Met enkele veranderingen en verbeteringen is het Spectrum gelukt een nog betere, nog sterkere lam

De Spectrum KING LED SK602 is met afstand de sterkste led-kweeklamp die er op het moment te koop is. Het is de opvolger van de (ook al indrukwekkende) SK600. Met enkele veranderingen en verbeteringen is het Spectrum gelukt een nog betere, nog sterkere lam

€1.799,00 Incl. btw
Toevoegen