WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator CTR met filter (400m³/uur)

Productomschrijving
Een buisventilator met koolstoffilter is een type ventilatiesysteem dat vaak wordt gebruikt in binnentuinen en kweektenten om muffe lucht en onaangename geuren te verwijderen. Het systeem bestaat uit een krachtige buisventilator en een koolstoffilter die samenwerken om ongewenste geuren en schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen en te neutraliseren. De voordelen van het gebruik van een buisventilator met koolstoffilter zijn talrijk. Het is een betrouwbare en efficiënte manier om luc..

Een buisventilator met koolstoffilter is een type ventilatiesysteem dat vaak wordt gebruikt in binnentuinen en kweektenten om muffe lucht en onaangename geuren te verwijderen. Het systeem bestaat uit een krachtige buisventilator en een koolstoffilter die samenwerken om ongewenste geuren en schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen en te neutraliseren. De voordelen van het gebruik van een buisventilator met koolstoffilter zijn talrijk. Het is een betrouwbare en efficiënte manier om luchtvervuiling te verminderen, zodat er schone lucht in de ruimte circuleert. Het kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van onaangename geuren die anders moeilijk te verwijderen zouden zijn.

G-Tools Buisventilator Fancontrol

De G-tools buisventilator GT-125 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een "te hoge" temperatuur harder te ventileren om stabiele temperaturen in stand te houden. Grote temperatuurverschillen kan schadelijk zijn voor de plant. Met de G-Tools buisventilator CTR kun je dit voorkomen.

De G-Tools buisventilator GT125 CTR is uitgerust met een ingebouwde fancontroller. Ook is de ventilator uitgerust met een temperatuur sensorkabel van 4 meter. Met de knoppen op de ventilator stel je eenvoudig de temperatuur en de minimum draaisnelheid van de buisventilator in. Wanneer de kweekruimte de ingestelde temperatuur overstijgt, gaat de ventilator automatisch harder draaien tot de ingestelde temperatuur bereikt wordt. Ook als de temperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur zorgt de ventilator ervoor dat de temperatuur terug op pijl komt. Omdat de ventilator de intensiteit verlaagt zal de temperatuur in de kweekruimte toenemen. Wanneer de temperatuur weer op de ingestelde waarde komt gaat de ventilator automatisch naar het ingestelde toerental. Uw klimaat beheersen is nog nooit zo makkelijk geweest.

  • Capaciteit: 420m³/uur
  • Control: Fancontroller
  • Diameter flance: 125mm
  • Motor: Zwitserse MES motor
  • Digitale externe temperatuur sensor

Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter

Als indoor kweker is het belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie en luchtcirculatie. Dit is waar de Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter van pas komt. Met zijn efficiënte ontwerp, dikke laag van actieve kool en potente maximum airflow van 440m3/h zorgt dit zwarte apparaat voor een schone en geurvrije omgeving voor al je kostbare planten. De Prima Klima K2601 Flat Koolstoffilter is geschikt voor maximaal 440m3/h en heeft een indrukwekkend filtering model om alle geuren binnen uw kweekruimte tot een minimum te beperken. Het luchtfilter heeft een ventilator geactiveerd systeem dat zeer effectief werkt bij het zuiveren van de lucht in de kweekruimte. Dit resulteert in schone, frisse lucht en voorkomt ongewenste ongemakken door geuren. Ook is het relatief compacte formaat van het filter – 39 cm hoogte en 21 cm diameter – geschikt voor kleinere kweekkamers. Geschikt voor zowel hobbyisten als professionals! Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 480m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee.

  • Maximale luchtstroom: 480m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 360m³/uur
  • Hoogte filter: 400mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 3.6kg

Combiconnect 127mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 127mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator TC met filter (400m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator TC met filter (400m³/uur)
0 reviews

G-tools ventilator 420m/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerenta

G-tools ventilator 420m/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerenta

€169,95 Incl. btw
Toevoegen