WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Method Seven Aviator Clip-on LED+

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Gebruik de Method Seven Clip-Ons om de manier waarop je je planten ziet voorgoed te veranderen. Door de clip-ons kun je je planten bekijken met je eigen bril op sterkte. De clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans voor ‘burple’ (blauw en paars LED licht) en magenta spectrum led verlichting...

  Gebruik de Method Seven Clip-Ons om de manier waarop je je planten ziet voorgoed te veranderen. Door de clip-ons kun je je planten bekijken met je eigen bril op sterkte. De clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans voor ‘burple’ (blauw en paars LED licht) en magenta spectrum led verlichting.
  * Je kunt de Aviator LED Clip-On niet gebruiken voorled lampen met een volledig spectrum.

  Zie meer met de Aviator LED

  Method Seven ontwerpt hoogwaardige brillen, clip-ons en foto filters voor om te gebruiken in kweekomgevingen, zowel binnen als buiten. Door de speciale brillen van Method Seven zie je ware kleuren bij heldere verlichting. De brillen en filters zijn geoptimaliseerd voor alle standaard kweekverlichting spectra.

  Brilmontuur technologie

  De clip-on in Aviator-stijl past op een breed scala aan monturen. Heb je een montuur met kleinere of anders gevormde brillenglazen, dan kies je de Classic LED Clip-on. De clip-on blijft goed zitten op je montuur door de met rubber beklede metalen clips.
  Afmetingen: 45 mm (lenshoogte) x 12 mm (brugbreedte) x 132 mm (volledige breedte van de bril)

  Lens technologie

  De hoogwaardige lenzen zijn vervaardigd van polymeer volgens strenge Carl Zeiss normen. Met de Aviator LED Clip-On ervaar je uitgebalanceerde kleuren. Er is een clip-on voor ‘burple’ (blauw en paars LED licht) en led lampen met een magenta spectrum.
  * Je kunt de Aviator LED Clip-On niet gebruiken voorled lampen met een volledig spectrum.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260355
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Method Seven Aviator Clip-on LED+
  Method SevenMethod Seven Aviator Clip-on LED+
  reviews

  Gebruik de Method Seven Clip-Ons om de manier waarop je je planten ziet voorgoed te veranderen. Door de clip-ons kun je je planten bekijken met je eigen bril op sterkte. De clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans voor burple (blauw en paars LED lic

  Gebruik de Method Seven Clip-Ons om de manier waarop je je planten ziet voorgoed te veranderen. Door de clip-ons kun je je planten bekijken met je eigen bril op sterkte. De clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans voor burple (blauw en paars LED lic..

  €59,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking