WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro Hygrometer Premium

Productomschrijving
Stel u voor dat u een tool heeft die u helpt het vocht- en temperatuurniveau in uw tuin onder controle te houden. Garden Highpro Hygrometer Premium biedt precies dat! Het is de perfecte metgezel voor zowel amateur- als professionele tuiniers. Het meet niet alleen de luchtvochtigheid, maar ook de temperatuur op een digitaal LCD-scherm. Het biedt bijna real-time metingen die uw gardener-vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Duurzaamheid en precisie zijn de belangrijkste kenmerken van deze ..

Stel u voor dat u een tool heeft die u helpt het vocht- en temperatuurniveau in uw tuin onder controle te houden. Garden Highpro Hygrometer Premium biedt precies dat! Het is de perfecte metgezel voor zowel amateur- als professionele tuiniers. Het meet niet alleen de luchtvochtigheid, maar ook de temperatuur op een digitaal LCD-scherm. Het biedt bijna real-time metingen die uw gardener-vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Duurzaamheid en precisie zijn de belangrijkste kenmerken van deze kleine gadget.

  • Temperatuur bereik 50°C
  • Luchtvochtigheid: 90%
  • Min/max aanduiding
  • Incl. sensor

Belangrijkste Kenmerken

Laat ons nader ingaan op de vier belangrijkste kenmerken van deze hygrometer. Ten eerste is het merk Garden Highpro synoniem met kwaliteit en stijl. Het elegante design in glanzend zwart past perfect in elke tuinomgeving. Verder is de grootte erg handig om mee te nemen - 8,8 cm x 13,3 cm x 2,5 cm. U kunt deze hygrometer dus net zo eenvoudig dragen als een mobiele telefoon. Bovendien vereist het instrument geen manuele instellingen; het LCD-display geeft nauwkeurige realtime-informatie. Ten slotte worden de benodigde batterijen standaard meegeleverd. De Garden Highpro Hygrometer Premium is een essentieel gereedschap voor het meten van de luchtvochtigheid en temperatuur in uw tuin of kamer. Dit apparaat wordt geleverd met vele voordelen die u zullen helpen bij het onderhouden van een gezond leefklimaat.

Meet luchtvochtigheid en temperatuur

U bent misschien niet in staat om te zien of uw planten en bloemen worden blootgesteld aan voldoende luchtvochtigheid, maar met de Garden Highpro Hygrometer Premium kunt u deze belangrijke informatie meten. De hygrometer meet zowel de luchtvochtigheid als de kamertemperatuur en geeft deze informatie nauwkeurig weer op een digitaal LCD-scherm. Hierdoor kunt u snel handelen bij afwijkingen, zodat de gezondheid van uw planten gewaarborgd blijft en u optimaal kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Het gebruik van de Garden Highpro Hygrometer Premium is uiterst eenvoudig, omdat dit apparaat wordt geleverd met batterijen. Dit betekent dat u het alleen maar hoeft aan te zetten en u de metingen direct kunt aflezen. Hierdoor gaat er geen tijd verloren aan het zoeken naar geschikte batterijen. Een gemakkelijke maar belangrijke functie!

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Hygrometer Premium
Garden HighproGHP Hygrometer Premium
0 reviews

• Temperatuur bereik 0/50°C• Luchtvochtigheid: tot 90%• Incl. sensor

• Temperatuur bereik 0/50°C• Luchtvochtigheid: tot 90%• Incl. sensor

€14,95 Incl. btw
Toevoegen