WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro Hygrometer Pro

Tijdelijk niet leverbaar

Productomschrijving
Bent u op zoek naar een nauwkeurige hygrometer en thermometer voor uw tuin of kantoor? Dan is de Garden Highpro Hygrometer Pro iets voor u. Deze hoogwaardige hygrometer meet niet alleen de vochtigheid en temperatuur binnen, maar ook buiten met zijn min/max geheugenfunctie. Bovendien heeft het een mooi zwart design dat perfect past bij elk decor. Met deze hygrometer heb je het perfecte hulpmiddel bij het verzorgen van je planten en het creëren van een gezond klimaat in huis. Een gezonde leefo..

Bent u op zoek naar een nauwkeurige hygrometer en thermometer voor uw tuin of kantoor? Dan is de Garden Highpro Hygrometer Pro iets voor u. Deze hoogwaardige hygrometer meet niet alleen de vochtigheid en temperatuur binnen, maar ook buiten met zijn min/max geheugenfunctie. Bovendien heeft het een mooi zwart design dat perfect past bij elk decor. Met deze hygrometer heb je het perfecte hulpmiddel bij het verzorgen van je planten en het creëren van een gezond klimaat in huis. Een gezonde leefomgeving voor je planten begint bij de juiste luchtvochtigheid.

  • Temperatuur bereik 50°C
  • Luchtvochtigheid: 90%
  • Min/max aanduiding
  • Incl. sensor

Hoogwaardige hygrometer

De Garden Highpro Hygrometer Pro is een product van topklasse met geweldige functies en specificaties. Allereerst is het merk van hoge kwaliteit en staat bekend om hun innovatieve ontwerpen en producten. Dit specifieke model wordt geleverd in een aantrekkelijke zwarte kleur en heeft de ideale grootte van 10 cm x 6,3 cm x 1,7 cm. Ook beschikt deze gadget over verschillende functies zoals hygrometer met thermometer, waarmee u zowel de temperatuur als vochtigheidsniveaus binnen en buiten kunt meten. Het beschikt tevens over een handige min/max geheugenfunctie die nuttig is voor het ​​bijhouden van de veranderende weersomstandigheden. Kortom, de Garden Highpro Hygrometer Pro loont compact en toch heeft het alles wat nodig is voor het compleet volgen van de weersomstandigheden.

Beter voor de planten

De Garden Highpro Hygrometer Pro is een handige gadget waarmee je de vochtigheid en temperatuur in en buiten je huis kunt meten. Met deze hygrometer heb je het perfecte hulpmiddel bij het verzorgen van je planten en het creëren van een gezond klimaat in huis. Een gezonde leefomgeving voor je planten begint bij de juiste luchtvochtigheid. Met deze hygrometer kun je nauwkeurig bepalen welke planten meer of minder vocht nodig hebben, hierdoor kun je de groei van je planten optimaal ondersteunen. Dit apparaat is onmisbaar voor iedereen die zijn planten écht serieus neemt.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Hygrometer Pro
Garden HighproGHP Hygrometer Pro
0 reviews

• Temperatuur bereik 0/50°C Incl. sensor • Luchtvochtigheid: tot 90%

• Temperatuur bereik 0/50°C Incl. sensor • Luchtvochtigheid: tot 90%

€18,95 Incl. btw
Bekijken