WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools 3-in-1 Kweeksysteem 1m2

G-Tools G-Tools 3-in-1 Kweeksysteem 1m2
Productomschrijving
Bonanza heeft voor de beginnende en ervaren kwekers een volledig automatisch kweeksysteem ontwikkeld. Met dit kweekapparaat kunt u ieder gewas op substraten als aarde, cocos of zelfs zonder medium kweken. Dit systeem heet een 3 in 1 kweeksysteem omdat u het op 3 verschillende manieren kunt gebruiken.3 manieren om te kweken. U kunt het kweeksysteem gebruiken als druppelirrigatiesysteem door de druppelaars te gebruiken. U kunt het als een eb & ..

Bonanza heeft voor de beginnende en ervaren kwekers een volledig automatisch kweeksysteem ontwikkeld. Met dit kweekapparaat kunt u ieder gewas op substraten als aarde, cocos of zelfs zonder medium kweken. Dit systeem heet een 3 in 1 kweeksysteem omdat u het op 3 verschillende manieren kunt gebruiken.

3 manieren om te kweken.

  • U kunt het kweeksysteem gebruiken als druppelirrigatiesysteem door de druppelaars te gebruiken.
  • U kunt het als een eb & vloedsysteem gebruiken, de planten worden op de ingestelde tijden bevloeid met een laagje water wat vervolgens weer wegvloed.
  • De laatste mogelijkheid is om het als Hydro systeem te gebruiken. Dit kunt u doen door de deksels op de 5 plantgaten op de lekbak te plaatsen.

Toebehoren kweektafel

De kweektafel is voorzien van een 36L watertank, 2 luchtpompen en 4 bruisstenen van 30cm. Als u gebruik maakt van het druppel of eb en vloedysteem hoeft u maar slechts 1 luchtpomp te gebruiken. De bruisstenen voorzien het voedingswater van voldoende zuurstof en plaatst u in de watertank, hierdoor bederft het voedingswater niet. Als u de tafel gebruikt met als Hydro systeem, dient u beide luchtpompen te gebruiken en plaatst u de 4 bruisstenen onder de plantgaten. Zo geeft u de wortels veel zuurstof voor een optimale groei en explosie van biomassa.

3-in-1 kweeksysteem in een kweekkast.

Deze 3-in-1 kweektafel kan worden gebruikt in combinatie met een Bonanza kweekkast 1m2. De tafel is zo ontwikkeld zodat het precies in de kweekkast past. Hiermee kunt u de ideale kweeksituatie voor uw gewas creëren. Met deze combinatie heeft de volledige controle over het klimaat in de kast. In dit kweeksysteem is ruimte voor 8 a 10 planten voor een optimale groei.

Onderdelen van het 3-in-1 kweeksysteem:

Afmeting kweektafel:(l x b x h) 107 x 52 x 36 cm

2x Lekbak
2x Deksel met Plantgaten
1x Watervat 36L
1x Waterpomp
2x Luchtpomp met 4 x bruissteen
1x Tijdsklok
2x verdeelstuk met druppelaars
10x Netcups
1x aluminium kweektafel
Aansluitmateriaal

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools 3-in-1 Kweeksysteem 1m2
G-ToolsG-Tools 3-in-1 Kweeksysteem 1m2
0 reviews

Bonanza heeft voor de beginnende en ervaren kwekers een volledig automatisch kweeksysteem ontwikkeld. Met dit kweekapparaat kunt u ieder gewas op substraten als aarde, cocos of zelfs zonder medium kweken. Dit systeem heet een 3 in 1 kweeksysteem omdat u h

Bonanza heeft voor de beginnende en ervaren kwekers een volledig automatisch kweeksysteem ontwikkeld. Met dit kweekapparaat kunt u ieder gewas op substraten als aarde, cocos of zelfs zonder medium kweken. Dit systeem heet een 3 in 1 kweeksysteem omdat u h

€559,95 Incl. btw
Toevoegen