WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

GHP Buisventilator met Filter 125mm (200m³/uur)

Productomschrijving
Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ..

Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ventilator kan zowel binnen als buiten de installatie worden gemonteerd en is meestal aangesloten via flexibele leidingen op het koolstoffilter.

Garden Highpro Inline Fan 190m³/uur

De Garden HighPro Inline Fan 125mm is een topklasse buisventilator van GHP die perfect geschikt is voor het gebruik in kassen, tuinkelders en andere plekken waar frisse lucht nodig is. Met een luchtverplaatsing van 190 m³/uur biedt deze Inline Fan een krachtige ventilatie en zijn geïntegreerde glijlager zorgt daarbij voor een ellenlange levensduur met werking in opperste stilte. Dit middelgrote model Inline Fan van GHP is extreem licht en stabiel. De Garden HighPro Inline Fan 125 is ideaal geschikt voor het gebruik als actieve toevoerlucht of ter afzuiging van lucht in kweekruimtes. Dankzij de luchtverplaatsing van maximaal 190 m³/uur kan er genoeg lucht de ruimte in worden gepompt, waardoor de luchtcirculatie verbetert en de groeiomstandigheden voor de planten worden geoptimaliseerd . Met deze buisventilator houdt je precies de juiste temperatuur, vochtigheidsgraad en luchtstroom wat resulteert in een stevigere en gezondere groei van jouw gewassen.

Proactive koolstoffilter 250m³/uur

Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 250m³/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze filter 2 ophang punten zodat u de het gemakkelijk kan ophangen in uw ruimte.

  • Maximale luchtstroom: 250m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 190m³/uur
  • Hoogte filter: 190mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 1,5kg

Combiconnect 127mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 127mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: S w op 11 Augustus 2023
    Goed product . Redelijk luid wel
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Buisventilator met Filter 125mm (200m³/uur)
Garden HighproGHP Buisventilator met Filter 125mm (200m³/uur)
3 reviews

Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte.Prima Klima K2600Koolstoffilter van het me

Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte.Prima Klima K2600Koolstoffilter van het me

€69,95 Incl. btw
Toevoegen