WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete GHP Buisafzuiger + Filter 520m3 (150mm)

Productomschrijving
Ben jij op zoek naar een manier om de luchtcirculatie in jouw kweekruimte te verbeteren? Dan is de Garden Highpro Profan Buisventilator een uitstekende optie! Deze apparatuur is speciaal ontworpen om de groeiomgeving van planten te optimaliseren. De ventilator beschikt over 2 verstelbare standen die je kunt aanpassen met behulp van een schakelaar. Op deze manier kun je de luchtstroming en de temperatuur eenvoudig reguleren. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in ee..

Ben jij op zoek naar een manier om de luchtcirculatie in jouw kweekruimte te verbeteren? Dan is de Garden Highpro Profan Buisventilator een uitstekende optie! Deze apparatuur is speciaal ontworpen om de groeiomgeving van planten te optimaliseren. De ventilator beschikt over 2 verstelbare standen die je kunt aanpassen met behulp van een schakelaar. Op deze manier kun je de luchtstroming en de temperatuur eenvoudig reguleren. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ventilator kan zowel binnen als buiten de installatie worden gemonteerd en is meestal aangesloten via flexibele leidingen op het koolstoffilter.

Garden Highpro TT Extractor Fan 520m³/uur

Deze Garden Highpro Profan bevat een diameter flange van 150mm en heeft een capaciteit van 520m3/uur. De ventilator is voorzien van een krachtige 100% koperen motor die ervoor zorgt dat de lucht moeiteloos wordt verplaatst. De twee verstelbare standen bieden tevens flexibiliteit en de mogelijkheid om de luchtverplaatsing aan te passen aan verschillende scenarios. De maximale luchtstroom bedraagt maar liefst 520m3/h en verbruikt hiervoor 60W. De ventilator werkt op een voltage van 210-220v 50/60hz. Het apparaat wordt geleverd inclusief aansluitsnoer voor extra gebruiksgemak.

 • Diameter flance: 150mm
 • Snelheid 1: 405 m³/uur
 • Snelheid 2: 520 m³/uur
 • Verbruik: 30/60 watt

Proactive koolstoffilter 600m³/uur

Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 600m³/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze filter 2 ophang punten zodat u de het gemakkelijk kan ophangen in uw ruimte.

 • Maximale luchtstroom: 690m³/uur
 • Ideale luchtstroom: 600m³/uur
 • Hoogte filter: 450mm
 • Diameter flans: 150mm
 • Gewicht: 2kg

Combiconnect 152mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 152mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

1 / 5Based on 1 reviews
 • 1 / 5
  Gepost door: Pascal Pruim op 20 Juni 2023
  Veel geluid
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete GHP Buisafzuiger + Filter 520m3 (150mm)
Garden HighproComplete GHP Buisafzuiger + Filter 520m3 (150mm)
3 reviews

De Profan tt extractor fan is een ventilator met 2 standen die u kunt aanpassen doormiddel van een schakelaar. Deze fan wordt geleverd met een aansluitsnoer. Deze fan is geschikt voor een kweekruimte van 405m3 tot 520m3 en heeft een voltage van 210-220v 5

De Profan tt extractor fan is een ventilator met 2 standen die u kunt aanpassen doormiddel van een schakelaar. Deze fan wordt geleverd met een aansluitsnoer. Deze fan is geschikt voor een kweekruimte van 405m3 tot 520m3 en heeft een voltage van 210-220v 5

€179,95 Incl. btw
Bekijken