WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro Hygrometer Basic

Productomschrijving
De Garden Highpro Hygrometer Basic is een compact apparaat uitgerust met alle basisfuncties die u nodig heeft in een plant bewakingsinstrument. Het heeft een zwarte kleur, die zorgt voor discretie in uw omgeving. Deze hygrometer heeft een grootte van 6,5 x 2,2 x 7,2 cm, waardoor hij makkelijk te hanteren is en weinig plaats inneemt. Zijn basic ontwerp maakt het eenvoudig om nauwkeurige meetwaarden te krijgen zonder extra toeters en bellen. Dit bespaart u tijd en energie, terwijl u de tevreden..

De Garden Highpro Hygrometer Basic is een compact apparaat uitgerust met alle basisfuncties die u nodig heeft in een plant bewakingsinstrument. Het heeft een zwarte kleur, die zorgt voor discretie in uw omgeving. Deze hygrometer heeft een grootte van 6,5 x 2,2 x 7,2 cm, waardoor hij makkelijk te hanteren is en weinig plaats inneemt. Zijn basic ontwerp maakt het eenvoudig om nauwkeurige meetwaarden te krijgen zonder extra toeters en bellen. Dit bespaart u tijd en energie, terwijl u de tevredenheid ervaart van goed groeiende planten. Kies de Garden Highpro Hygrometer Basic als u op zoek bent naar een compact, makkelijk te gebruiken apparaat waarmee u de ideale vochtigheidsniveaus voor uw planten kan bereiken.

  • Temperatuur bereik 50°C
  • Luchtvochtigheid: 90%
  • Min/max aanduiding

Gebruiksgemak

De Garden Highpro Hygrometer Basic is ontworpen om het gebruiksgemak te optimaliseren. Met zijn compacte en ergonomische ontwerp past hij gemakkelijk in je handpalm, waardoor je handmatig de vochtigheid van bijvoorbeeld jouw kas, tent of zelfs kamerplanten kunt meten. Het apparaat werkt op één AAA-batterij (niet inbegrepen) en kan snel worden geactiveerd met een eenvoudige knopdruk. Eenmaal ingeschakeld geeft het makkelijk afleesbare display de actuele vochtigheidsniveaus weer, met minimale foutmarge. Regelmatig monitoren van de vochtigheidsniveaus wordt met dit apparaat zo gemakkelijk als het indrukken van een knop.

Kostenbesparend

Met de Garden Highpro Hygrometer Basic haal jij een zeer betaalbaar instrument in huis om de vochtigheid te meten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en nauwkeurigheid. Deze hygrometer heeft geen complexe extra functies en is bedoeld om simpelweg de vochtigheidsstatistieken continu te meten. Hierdoor geeft deze hygrometer je het voordeel dat je gedurende tijd de benodigde besparingsmaatregelen spot die jouw uitgaven verminderen. Zo helpt het jou wanneer het komt tot efficiëntie in vochtigheidsregulatie en besparingen. Een goede vochtigheid kan van vitaal belang zijn voor promotie van je plantsucces en jaaroogst. De Garden Highpro Hygrometer Basic is de ideale tool om te monitoren of jouw planten de juiste hoeveelheid vocht genieten. In een kas of tent gegroeide cannabisplanten hebben bijvoorbeeld variërende eisen ten opzichte van hun vochtbalans op verschillende stadia van groei. Bij de juiste vochtigheidscontrole voor elke stadia treft er prevantieve maatregelen dat ervoor zorgen dat jouw planten niet kapot gaan bij of dicht tegen verwaarlozende vochtigheidswing houden. Constante monitoring van vochtigheidsniveaus die makkelijk te lezen zijn, zorgt voor een productievere oogst en gezondere planten, zodat je uiteindelijk acuut bestaat uit het maximale efficiënt gebruik van uw plantbare locatie.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Hygrometer Basic
Garden HighproGHP Hygrometer Basic
0 reviews

• Temperatuur bereik 50°C• Luchtvochtigheid: 90%• Min/max aanduiding

• Temperatuur bereik 50°C• Luchtvochtigheid: 90%• Min/max aanduiding

€8,95 Incl. btw
Toevoegen