WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator Fancontrol (680m³/uur)

Productomschrijving
G-tools ventilator 680m³/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerental geleidelijk terug naar het ingestelde minimum toerental.Geschikt voor het ventileren van ruimtes met twee 600 watt HPS kweeklampen of tot 1500 watt aan led. Instelbare Temperatuur & Minimum toerental, geluidsarme behuizing, incl. Mont..

G-tools ventilator 680m³/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerental geleidelijk terug naar het ingestelde minimum toerental.Geschikt voor het ventileren van ruimtes met twee 600 watt HPS kweeklampen of tot 1500 watt aan led. Instelbare Temperatuur & Minimum toerental, geluidsarme behuizing, incl. Montagebeugel, externe temperatuur censor met 4 meter kabel en bekabeld.

  • Capaciteit:680m³/uur
  • Afmetingen: 26 x 28 x 23
  • Diameter: 125mm
  • Verbruik: 60 watt

Ingebouwde fancontroller

Met deze buisventilator controller van g-tools geniet je van een rustige en stille omgeving. Dit komt omdat de controller geen bromtoon produceert. Hierdoor is hij ideaal voor gebruik in slaapkamers, woonkamers of andere ruimtes waarin stilte belangrijk is. Ook voor gebruik op kantoor of in praktijkruimtes is deze controller uitermate geschikt. Niet alleen is deze buisventilator controller stil in gebruik, hij is ook nog eens energiezuinig. Het apparaat maakt namelijk enkel gebruik van de benodigde hoeveelheid aan vermogen om de ventilator van voldoende energie te voorzien. Dit bespaart niet alleen op de energierekening, maar helpt ook bij het verminderen van de uitstoot van CO2. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van een schone, frisse lucht zonder onnodig energieverbruik.

EC/TC buisventilator

Deze buisventilator controller van g-tools is compatibel met diverse soorten ventilatoren. Zo kun je hem gebruiken voor radiale of axiaalventilatoren die AC- of EC-gestuurd zijn. De eenvoudige installatie van de controller zorgt ervoor dat je in een handomdraai kunt genieten van lagere geluidsniveaus en een efficiënte werking van je buisventilatoren. Daarnaast heeft de controller een verstelbaar vertragingssysteem waarmee je de ventilator nog beter kunt afstellen op jouw wensen en behoeften.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator Fancontrol (680m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator Fancontrol (680m³/uur)
0 reviews

G-tools ventilator 680m/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerenta

G-tools ventilator 680m/uur met instelbare temperatuur en minimum toerental.Wanneer de temperatuur de ingestelde waarde overstijgt gaat de ventilator geleidelijk op vol vermogen draaien.Daalt de temperatuur onder de ingestelde waarde dan zakt het toerenta

€319,95€289,95 Incl. btw
Toevoegen