WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete Kweekkast met Mars Hydro (1m²)

G-Tools Complete Kweekkast met Mars Hydro (1m²)
Productomschrijving
Bekijk hier de compleet ingerichte kweekkast van Bonaza. De kasten zijn uitgerust met alle benodigdheden om binnen te kunnen gaan kweken. Met de meest hoogwaardige producten van G-Tools zijn de Bonaza kweekkasten een must have voor iedere kweker. De complete kweekkast 1m² is uitgerust met de Mars Hydro TS1000. Deze lamp is uitgerust met full-spectrum LEDs, omdat hiervan is aangetoond dat full-spectrum bete..

Bekijk hier de compleet ingerichte kweekkast van Bonaza. De kasten zijn uitgerust met alle benodigdheden om binnen te kunnen gaan kweken. Met de meest hoogwaardige producten van G-Tools zijn de Bonaza kweekkasten een must have voor iedere kweker. De complete kweekkast 1m² is uitgerust met de Mars Hydro TS1000. Deze lamp is uitgerust met full-spectrum LEDs, omdat hiervan is aangetoond dat full-spectrum beter werkt dan aparte rode en blauwe ledjes. Omdat planten naast deze lichtkleuren nog meerdere lichtbehoeftes hebben is de full-spectrum kweeklamp de wereld ingeroepen. De Mars Hydro TS 1000 is uitgerust met zowel 3200-4200K als 5200-6000K lichtkleuren, daarnaast zijn er een aantal aparte rode leds in de lamp verwerkt om net wat extra bloei te kunnen stimuleren (660-665NM).De TS-1000 is betaalbaar, verbruikt slechts150 wattop maximaal vermogen, geeft bijna geen warmte af, wordt passief gekoeld en biedt zeer krachtig licht van tot wel (2,7 umol/J). De lamp belicht tijdens de(groei) 120 x 120 centimeteren tijdens de(bloei) 90 x 90 centimetermet als ophanghoogte 30 tot 40 centimeter boven de plant.

Geïsoleerde GT125 Buisventilatormet geluidsdemper

De kweekkast is voorzien met een G-Tools buisventilator (GT-125 2standen)die is uitgerust met een akoestisch geïsoleerde geluiddemper en een koolstoffilter om ongewenste luchtjes tegen te houden. De buisventilator maakt slecht 45Db geluid met gesloten deuren (op 1 meter afstand). Het filter kun je makkelijk zelf vervangen en gaat ongeveer een jaar mee. Door de ventilator ontstaat er onderdruk in de kweekkast waardoor lucht van buiten naar binnen wordt gezogen via luchtinlaten aan de achterzijde van de kast. De luchtinlaat en uitlaat zijn dus van elkaar gescheiden, zodat het binnenklimaat optimaal blijft en geen ongewenste geuren kunnen ontsnappen.

Kweekkast 1m²met Wifi Smartbox

De complete Bonaza kweekkast 1m²is uitgerust met een Wifi Smartbox van G-Tools. Deze smartbox heeft in totaal vier stopcontacten om alle elektrische apparaten voor in de kast op aan te kunnen sluiten. Twee van de vier stopcontacten staan constant op spanning waarvan een wordt gebruikt voor de buisventilator/afzuiger. De twee andere stopcontacten zijn volledig naar eigen wens te besturen. Door de gratis app te downloaden kunnen deze contacten gebruikt worden voor de lampen en eventuele toebehoren als een watersysteem op te kunnen bedienen. Door middel van een WIFI signaal kun je op afstand deze apparaten bedienen. Mocht je deze functie niet gebruiken, dan biedt de Smartbox een analoge tijdklok waarmee je de apparaten alsnog kunt bedienen. Denk hierbij aan het automatisch aan en uitzetten van de kweeklamp.


Specificaties Kweekkast 1m²:

 • Afmetingen: 176 x 118 x 78cm (H x B x D)
 • Materiaal: PVC/XPS/PVC Sandwichpanelen
 • Oppervlakte: 1m², Genoeg ruimte voor 15 x 6,5L potten of 12 x 11L potten
 • Ventilator: G-tools 125 2 standen buisventilator
 • Filter: Prima Klima K2601 360m3
 • Schakelkast: G-tools Wifi Smartbox
 • Verlichting: 2 stuks Mars Hydro TS-1000

Specificaties: Mars Hydro TS-1000 (2 stuks)

 • Spectrum:660-665NM, 3200-4200K & 5200-6800K
 • LEDs: Epistar
 • Stroomverbruik:max. 150 watt (per lamp)
 • Gewicht:3,64 KG
 • Afmeting: 43x15x4cm
 • Werkstroom:230V
 • Footprint Groei:121x 121cm
 • Footprint Bloei: 91 x 91 cm
 • Garantie: 3 jaar

Productspecificaties

Categorie
Kweekkasten
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Kweekkast met Mars Hydro (1m²)
G-ToolsComplete Kweekkast met Mars Hydro (1m²)
0 reviews

Bekijk hier de compleet ingerichte kweekkast van Bonaza. De kasten zijn uitgerust met alle benodigdheden om binnen te kunnen gaan kweken. Met de meest hoogwaardige producten van G-Tools zijn de Bonaza kweekkasten een must have voor iedere kweker. De compl

Bekijk hier de compleet ingerichte kweekkast van Bonaza. De kasten zijn uitgerust met alle benodigdheden om binnen te kunnen gaan kweken. Met de meest hoogwaardige producten van G-Tools zijn de Bonaza kweekkasten een must have voor iedere kweker. De compl

€1.698,00€1.599,95 Incl. btw
Toevoegen