WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Method seven Resistance 2 Perfect Color HPS​

Method Seven Method seven Resistance 2 Perfect Color HPS​
Productomschrijving
De Resistance 2 Perfect Color HPS+ is een vernieuwde versie van Method Seven’s bekroonde Resistance montuur. Dit volledig omrande montuur heeft Perfect Colour HPS + brillenglazen die zijn ge..
De Resistance 2 Perfect Color HPS+ is een vernieuwde versie van Method Seven’s bekroonde Resistance montuur. Dit volledig omrande montuur heeft Perfect Colour HPS + brillenglazen die zijn gemaakt van eersteklas mineralen en kleurcorrectie, UV- en IR-bescherming bieden.De glazen hebben bovendien eenextra zilveren coating voor het werken onder hoge druk natriumlampen.

Zie meer met Resistance 2 HPS

Method Seven is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige brillenglazen, clip-ons en foto filters voor alle kweekomgevingen, binnen en buiten. De glazen en filters zorgen voor de weergave van de natuurlijke kleuren in een ruimte met felle verlichting, en zijn geoptimaliseerd voor alle standaard spectra voor kweekverlichting.

Lens technologie

De Perfect Colour HPS + zijn een onmisbare optische tool voor binnen- en buitenkweek onder hogedruk natriumlampen. De coating die is aangebracht op de glazen is echt zilver. Het blokkeert daarom meer licht en in combinatie met de lenzen van mineraalglas blijven de kleurverhoudingen in helder verlichte ruimtes perfect in balans. De brillenglazen zijn doordrenkt met zeldzame aardelementen die het lichtspectrum van de kweekruimte filteren en optisch de natuurlijke kleur te herstellen. Doordat je de natuurlijke kleuren kunt waarnemen is het makkelijker problemen als ongedierte en een tekort aan voedingsstoffen vroegtijdig op te sporen. De Perfect Color HPS + -lenzen zijn vervaardigd van hoogwaardig Duits glas. De brillenglazen zijn krasbestendig, makkelijk schoon te maken en worden niet wazig zoals goedkope plastic glazen. Bovendien blokkeren ze ook ultraviolet licht en infrarood warmte, waardoor je ogen koel blijven en niet uitdrogen onder de felle kweeklampen.

Brilmontuur technologie

De Resistance 2 is de opvolger van het klassieke montuur van Method Seven, wat al drie jaar op rij werd uitgeroepen tot High Times Magazine product van het jaar. Het montuur is gemaakt in Italië van lichtgewicht TR-90 thermoplast is duurzaam en nagenoeg onverwoestbaar. Het montuur is uitgerust met rubberen textuur accenten die zorgen voor antislip grip en zijn voorzien van flexibele scharnieren. Deze stijlvolle moderne bril met volledig omrand montuur en stoere pootjes biedt je volledige bescherming tegen licht vanuit elke hoek.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Method seven Resistance 2 Perfect Color HPS​
Method SevenMethod seven Resistance 2 Perfect Color HPS​
0 reviews

De Resistance 2 Perfect Color HPS+ is een vernieuwde versie van Method Sevens bekroonde Resistance montuur. Dit volledig omrande montuur heeft Perfect Colour HPS + brillenglazen die zijn gemaakt van eersteklas mineralen en kleurcorrectie, UV- en IR-besche

De Resistance 2 Perfect Color HPS+ is een vernieuwde versie van Method Sevens bekroonde Resistance montuur. Dit volledig omrande montuur heeft Perfect Colour HPS + brillenglazen die zijn gemaakt van eersteklas mineralen en kleurcorrectie, UV- en IR-besche

€175,00 Incl. btw
Toevoegen