WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Aquamaster Bewaarvloeistof PH EC meter

  Deliverytime

  Aquamaster Bewaarvloeistof PH EC meter
  Productomschrijving
  Aquamaster Bewaarvloeistof is een innovatief en effectief hulpmiddel ontworpen om jouw zachte contactlenzen in topconditie te houden. Of je nu dagelijks lenzen draagt, of alleen af en toe, deze bewaarvloeistof is de perfecte partner voor het bewaren van jouw lenzen. Kenmerken van Aquamaster Bewaarvloeistof Door zijn unieke samenstelling biedt Aquamaster Bewaarvloeistof een aantal voordelen waardoor dit product zich onderscheidt van andere bewaarvloeistoffen op de markt. Ten ..

  Aquamaster Bewaarvloeistof is een innovatief en effectief hulpmiddel ontworpen om jouw zachte contactlenzen in topconditie te houden. Of je nu dagelijks lenzen draagt, of alleen af en toe, deze bewaarvloeistof is de perfecte partner voor het bewaren van jouw lenzen.

  Kenmerken van Aquamaster Bewaarvloeistof

  Door zijn unieke samenstelling biedt Aquamaster Bewaarvloeistof een aantal voordelen waardoor dit product zich onderscheidt van andere bewaarvloeistoffen op de markt. Ten eerste is dit product geproduceerd door het alom bekende merk Aquamaster, wat voor kwaliteit en betrouwbaarheid staat. Ten tweede bevat de vloeistof geen toegevoegde kleurstoffen, wat het zeer veilig maakt voor het bewaren van jouw lenzen. De fles heeft bovendien een grootte van 1 liter, waardoor het lang mee gaat. Tot slot is het belangrijk om te weten dat het een bewaarvloeistof speciaal gemaakt is voor zachte contactlenzen, zodat jij garandeert dat jouw lenzen goed onderhouden worden.

  Bescherming van de ogen

  Aquamaster Bewaarvloeistof is speciaal ontworpen om zachte contactlenzen te beschermen en de ogen te voeden voor een comfortabel gevoel. Het vloeibare materiaal zorgt ervoor dat u geen last zult hebben van droogheid, irritatie of jeuk, die vaak worden veroorzaakt door het dragen van lenzen voor een langere periode. De formule is gemaakt met ingrediënten die zorgen voor extra verzorging, terwijl uw contactlenzen in de beste conditie worden gehouden.

  Gemakkelijke reiniging en sterilisatie

  Met Aquamaster Bewaarvloeistof kunt u gemakkelijk en snel uw zachte contactlenzen reinigen en steriliseren. Het is van cruciaal belang om uw lenzen zo hygiënisch mogelijk te houden, anders kunt u ooginfecties krijgen. Aquamaster Bewaarvloeistof verwijdert alle onzuiverheden en bacteriën van uw lenzen, zodat u veilig en zorgeloos gebruik kunt maken van uw lenzen. Het product is zeer gemakkelijk in gebruik en kan uw ritueel voor het schoonmaken van uw contactlenzen verlichten.

  Lange houdbaarheid

  Aquamaster Bewaarvloeistof is verpakt in een handige 1-literfles, waardoor het een economische keuze is voor het opslaan van uw contactlenzen. Bovendien heeft de formule van dit product een lange levensduur, waardoor u het heel lang bij de hand kunt houden. geen zorgen hoeft te maken over een verandering in geur of textuur. Het product blijft in dezelfde goede conditie die u gewend bent vanaf het momentvan eerste gebruik, totdat de laatste druppel is uitgeknepen.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237267699
  Gewicht
  200
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  KCl Bewaarvloeistof 100ml
  AquamasterKCl Bewaarvloeistof 100ml
  reviews

  Aquamaster Bewaarvloeistof is een innovatief en effectief hulpmiddel ontworpen om jouw zachte contactlenzen in topconditie te houden. Of je nu dagelijks lenzen draagt, of alleen af en toe, deze bewaarvloeistof is de perfecte partner voor het bew

  Aquamaster Bewaarvloeistof is een innovatief en effectief hulpmiddel ontworpen om jouw zachte contactlenzen in topconditie te houden. Of je nu dagelijks lenzen draagt, of alleen af en toe, deze bewaarvloeistof is de perfecte partner voor het bew..

  €5,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking